News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Barcelona vs PSG Live Stream

Livestream

Barcelona - PSG

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Barcelona

vs.

PSG

Stream alle de store kampe

Europe, UEFA Champions League Barcelona - PSG

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Barcelona vs PSG Live Stream

Barcelona og PSG er blandt de absolut største hold i Europa, og har efterhånden stået overfor hinanden 12 gange i Champions League. Kampen mellem de to giganter er dog hel lige, og de 12 møder er således resulteret i fire sejre til Barcelona, fire sejre til PSG og fire uafgjorte kampe.

Med en konto hos bet365 kan du følge de spændende kampe mellem Barcelona og PSG på din computer, smartphone eller tablet. Her i artiklen kan du læse hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du får et tilbageblik på holdenes tidligere opgør.

Live Stream Barcelona vs PSG

Få adgang til Barcelona vs PSG Live Stream

Når du opretter en spilkonto hos bet365 får du adgang til live stream af Europas største kampe – f.eks. Barcelona mod PSG. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge på din konto, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto eller oprette en gratis konto
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Tidligere kampe mellem Barcelona og PSG

Det første møde mellem Barcelona og PSG fandt sted i sæsonen 1994/95, hvor de to hold stod overfor hinanden i Champions League-kvartfinalen. Med den senere Barcelona-træner Pep Guardiola på banen kom Barcelona planmæssigt foran hjemme på Camp Nou, da russiske Igor Korneev scorede i starten af anden halvleg. Den liberianske stjerne George Weah fik dog udlignet for gæsterne, og Weah endte senere med at blive turneringens topscorer. Efter sæsonen skiftede angriberen til italienske AC Milan.

Med det uafgjorte resultat var alt åbent forud for returkampen i Paris. Her sendte José Mari Bakero Barcelona i front kort inde i anden halvleg, og det lignede derfor, at det catalanske storhold var på vej i CL-semifinalen. Brasilianske Raí ville det dog anderledes, og 20 minutter før tid fik midtbanespilleren sendt udligningen i kassen. 10 minutter senere var det så en anden midtbanespillers tur til at bringe tilskuerne i ekstase. Franske Vincent Guérin scorede der afgørende mål til 2-1.

PSG fik således taget det første stik mod Barcelona. Semifinalen blev dog endestationen for PSG i 1994/95-sæsonen, hvor man tabte til AC Milan. I sidste ende var det imidlertid Ajax der løb med CL-trofæet.

Champions League-kvartfinalen 2012/13

Man skulle vente hele 17 år indtil de to storhold igen stod overfor hinanden i Europas fineste turnering. Igen var der tale om en kvartfinale, og der var dermed revanche i luften, da Barcelona skulle forsøge at sende PSG ud af turneringen. I 16. finalen havde Barcelona sendt AC Milan ud med hele 6-0 samlet, mens PSG havde vundet 3-2 over Valencia.

Den 2. april 2013 bestod Barcelona-holdet af stjernespillere som Víctor Valdés, Piqué, Xavi, Villa, Iniesta og Messi mens PSG bl.a. havde Thiago Silva, David Beckham og Zlatan Ibrahimović med fra start. Ikke overraskende var Barcelona mest på bolden, men man skulle helt hen til det 38. minut før det resulterede i en scoring. Messi var manden, der bragte udeholdet foran i Paris. PSG ville dog også være med, om med 11 minutter igen var Ibrahimović på pletten med udligningen.

Det lignede et sejrsmål, da Xavi med 1 minut igen på stadionuret på ny bragte gæsterne i front, men hjemmeholdet svarede atter igen, da Matuidi scorede til slutresultatet 2-2 i det fjerde minuts tillægstid. Alt var dermed åbent inden returkampen i Barcelona.

Uden en skadet Messi, formåede Barcelona at hive et 1-1 resultat hjem på Camp Nou, og det spanske hold gik derfor videre på reglen om flest udebanenål. I semifinalerne blev Barcelona imidlertid udraderet af Bayern München, som vandt med hele 7-0 samlet. Det tyske storhold endte også med at vinde turneringen via en 2-1-sejr over Dortmund i finalen.

Gruppekampe og kvartfinale i 2014/15-sæsonen

I Champions Leagues 2014/15-sæson havnede Barcelona og PGS begge i Gruppe F, som desuden talte hollandske Ajax og cypriotiske APOEL. Her blev det første opgør mellem de to forhåndsfavoritter et målrigt ét af slagsen. 3-2 lød slutresultatet i Paris, hvor David Luiz åbnede scoringen for PSG efter 10 minutter. Blot to minutter senere sendte Messi udligningen i mål, inden Verratti midtvejs i første halvleg gjorde det til 2-1. I anden halvleg bragte Matuidi PSG på sejrskurs, men igen skulle der blot gå to minutter inden Barcelona svarede igen. Denne gang var det Neymar, der stod for scoringen, som også blev kampens sidste.

I den modsatte kamp var det Zlatan Ibrahimović, der åbnede scoringen for gæsterne, men herefter stod der Barcelona på det meste. Messi og Neymar scorede begge inden pausen, og et kvarter før tid sendte Luis Suárez bolden i mål til resultatet 3-1.

Gruppekampene skulle dog ikke blive sidste gang Barcelona og PSG stod overfor hinanden i 2014/15-sæsonen. Barcelona sendte Manchester City ud af 16. finalen mens PSG gjorde det samme ved Chelsea, og så var holdene ellers klar til at møde hinanden igen i kvartfinalen. I kvartfinalen var Luis Suárez i hopla, og scorede to gange i holdenes første opgør, som endte 1-3 i Paris. Neymar og Mathieu stod for de øvrige mål. I returkampen var det så Neymars tur til at blive dobbelt målscorer, da Barcelona vendt kampen 2-0.

De vilde opgør i 2017

To af de mest mindeværdige kampe mellem Barcelona og PSG fandt sted i Champions League 16. finalerne i 2016/17-sæsonen. På hjemmebane i Paris sendte PSG gæsterne fra Barcelona hjem med en øretæve på hele 4-0. Di María (x2), Draxler og Cavani stod for scoringerne, og resultatet skabte genlyd over det meste af fodbold-Europa. Nedsablingen frembragte dog en trodsreaktion hos Barcelona, som i returopgøret kom foran allerede i det 3. minut ved Luis Suárez. Men der manglede fortsat tre mål, for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid.

Det første af de tre kom fem minutter før pausefløjt, da Kurzawa sendte bolden i eget net. Fem minutter efter pausen var det så Messis tur, da han gjorde det til 3-0 på straffespark. Sensationen lurede efterhånden på Camp Nou, men da Cavani ti minutter senere reducerede til 3-1 lignede det, at drømmen var brast. Der skulle nu scores tre mål, for at gå videre. Og det blev der skam også. Først scorede Neymar to (i det 88. og det 91. minut), hvorefter Sergi Roberto gjorde det til 6-1 dybt inde i kampens overtid. Barcelona gik videre med svimlende 6-5 samlet. I kvartfinalen blev Juventus dog endestationen.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame?

Du kan se live stream på smartphone, tablet og computer – enten i app eller browser.

Hvilke andre kampe kan jeg se?

På bet365 kan du se kampe fra en lang række forskellige turneringer, f.eks. Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.