Ny Bruger
  • 2001
  • 78

 

Sådan gør du for at score det store odds 10,00 på en dansk sejr over Wales

1. Gå til Betfair KLIK HER! 

2. Opret en gratis konto

3. Spil på KAMPEN og HENT ODDS

4. Gevinsten udbetales på en attraktiv bonus-ordning

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

En uforglemmelig uge for dansk landsholdsfodbold og lige nu en konflikt på HOLD, nu kan vi se frem til  Danmarks første Nations League-kamp nogensinde og dette er imod Ryan Giggs' tropper fra Wales. Som alle andre test kamp skal vi finde ud af hvor langt landholdet er og hvor klar vi er til de vigtige kvalifikations kampe.

Den helt store spiller hos Wales er uden tvivl Gareth Bale, Real Madrid spilleren som gennemflere år har været lidt i skyggen af Ronaldo skal nu i denne sæson vise at han høre til blandt de bedste spillere i verden og her er kravet at han holde sin fysiske form og ikke mindst slipper for alle de skader han desværre har kæmpet med gennem tiden i Madrid.

Danmark kommer med flere spillere i fin form, Sisto er startet stærkt i Celta Vigo, Eriksen som altid med for Tottenham og så har skiftet for Delaney til Dortmund gjort at han også spiller med på øverste hylde i Tyskland, så spændende at se hvordan de fungere på landsholdet igen.

Kampen :

Kampstart: Søndag klokken 18.00
Spillested: Ceres Park, Aarhus
Dommer: Deniz Aytekin
På TV: Kanal 5

Bud på startopstillinger:

Danmark (4-2-3-1): Schmeichel - Dalsgaard, Kjær, "Zanka", Stryger Larsen - Christensen, Delaney - Poulsen, Eriksen, Sisto - Cornelius

Wales (4-2-3-1): Hennesey - Roberts, Williams, Mepham, Davies - Allen, Ampadu - Lawrence, Ramsey, Brooks - Bale

Et par bud på kampen :

Danmark - Wales Resultat 1-1

Danmark - Wales Resultat uafgjort ved pausen

Danmark - Wales Gareth Bale score når som helst

HUSK også at se nærmere på :