Ny Bruger
  • 1986
  • 59

 

Griezmann: Mbappe imponerer mig

Den franske angriber, Antoine Griezmann, er imponeret over holdkammeraten, Kylian Mbappe, efter hans flotte præstation i kampen mod Argentina.


Den franske angriber, Kylian Mbappe, er kun 19 år gammel, men alligevel scorede han to gange, da Frankrig slog Argentina med 4-3 i ottendedelsfinalen ved VM 2018.

Antoine Griezmann spiller sammen med Mbappe på landsholdet, og han er meget imponeret over den unge spiller, som han mener, virker mere moden end hans 19 år.

- Det er op til os at sørge for, at han kommer i de rette situationer og at han føler sig komfortabel på banen. Uruguay kommer nok til at forsvare sig anderledes mod ham, siger Griezmann.

- Det er en kvartfinale og han er bare 19 år. Han var afdæmpet i omklædningsrummet og spillertunnellen efter Argentina-kampen. Hans modenhed imponerer mig. Han lytter altid, lyder det til slut fra den franske angriber.

De to mål mod Argentina betyder, at den unge Mbappe nu har scoret tre mål ved VM 2018, og han er den første teenager til at score to mål i en kamp, siden Pelé gjorde det ved VM 1958.

Frankrig møder Uruguay i kvartfinalen ved VM 2018 på fredag, og hvis de tager sejren, kan du hente odds 2.00. Hvis Frankrig vinder kampen med 2-1, giver det odds 10.00.

Hvis kampen ender 0-0, refunderer bet365 alle tabte væddemål på Korrekt resultat, Halvleg/Fuldtid og Scorecast, som er placeret før kampstart med vores fantastiske tilbud Målløst - Pengene tilbage. Regler gælder.

Se alle Fodbold odds

HUSK også at se nærmere på :