Ny Bruger
  • 1982
  • 92

Hvordan virker FAQ & hjælp?

- Vi ønsker alle vores Brugere velkommen og håber I vil være med til at gøre vores forum til det mest behagelige og informative af slagsen.

For at det kan blive det, håber vi selvfølgelig på at flest mulige vil skrive indlæg på vores tråde, og endda at I Brugere også opretter gode informative tråde, indenfor den rigtige forumkategori.

 
  1. Hold en god tone på forum
  2. Brug de tråde der er oprettet, og åbn kun en ny tråd hvis ikke der er et emne der allerede omhandler emnet.
  3. Opret tråd inde under den korrekte forumkategori
  4. Vi vil ikke se på upassende info, links eller billeder, der kan støde vores Brugere

I de tilfælde hvor vi oplever særlig misligevedholdelse og manglende forståelse for disse retningslinjer, vælger vi at blokerer den pågældende Bruger på ubestemt tid.

Hvis en Bruger er blevet blokeret, er personen altid velkommen til at rette henvendelse på formularen nederst på denne side.

- fordi de er vigtige for systemet.

De data og info der kræves af dig, som Bruger, er vigtige for systemet af hhv. sikkerhedsmæssige årsager, samt muligheden for at finde frem til den helt rigtige Bruger i systemet, hvis du skulle have behov for hjælp.

- For ikke at ødelægge historikken på forum, sletter vi ikke dine tråde eller indlæg!

Du er dog altid velkommen til at henvende dig, og bede os slette det. Dog vil du ved sletning af din Bruger, ikke længere fremgå på spilfiduser.dk, udover at dit brugernavn vil blive erstattet med "Ukendt Bruger".

- Vi vil løbende slette inaktive Brugere!

Vi forbeholder os retten til at kunne slette inaktive Brugere fra tid til anden. Vi vil dog bestræbe os på at give vores inaktive Brugere besked på email, med en frist på mellem 2-4 uger før vi gennemfører handlingen.

Denne handling vil forekomme 2-4 gange årligt, så vi kan holde orden i vores forum.

- Du skal logge ind for at kunne skifte adgangskode.

Hvis du i første omgang ikke kan huske din adgangskode, kan du altid generere et nyt, når du klikker på "login" øverst til højre.

Adgangskoden modtager du i en email, og det er denne du skal angive inde på "Rediger profil" under menupunktet "Skift adgangskode", som værende dit nuværende adgangskode. Dernæst skal du angive din nye ønsket adgangskode.

- Vi har lavet forskellige chat-kanaler, der er at finde inde på den enkelte forumkategori.

Du skal blot gå ind på den/de ønsket forumkategorier, og åbne chatten - som eks. fodbold-chatten. Disse chats åbner op i et popup-vindue, for at du ikke skal ryge ud af chatten når du bevæger dig rundt på spilfiduser.dk

 Kontakt os

Har du ikke fundet det svar du ønsker på listen, kan du kontakte Spilfiduser på nedenstående kontaktformular.