Ny Bruger
  • 1986
  • 59

Turnering: Premier League

Dato: 10 marts

Spille runde: 30

Kick-off: 13.30

Stadion: Old Trafford

Manchester United odds 2,60

Uafgjort odds 3,30

Liverpool odds 2,62

Bet365

Topbrag i den engelske Premier League her tager Manchester United imod Liverpool klokken 13.30 på Old Trafford og en sand klassiker i Premier League.

Manchester United som der altid bliver skrevet meget om på diverse medier har de slået til har de fået det optimale ud af sæsonen osv...osv.....jeg synes at når der er et hold som Manchester City så er en top 3 vel godkendt for United holdet. De har spillet noget ganske pænt fodbold og slået til på de rigtige tidspunkter.

Jose Mourinho kan glæde sig over at Eric Bailly er klar efter en længere skades periode og spiller sammen med Smalling i forsvaret og elelrs er det med nogenlunde samme spillere som har spillet mange kampe sammen efterhånden, det altid stor spørgmål er om vi snart ser noget fra Sanchez.

Liverpool som har haft en flot sæson og som dagens modstander har de vil fået det optimale ud af deres spillere, og en træner som har fået banket noget tro ind i spillerne og derfor levere de også runde efter runde. Liverpool har tvivl omkring Henderson men ellers ser truppen fit ud.

Jeg ser en meget lige kamp hvor begge hold på ingen måder vil tabe og så er det et Manchester United hold som godt kan spille definsivt om man synes om det eller ikke, men de kan godt lukke af derfor få mål og en tæt kamp.

Jeg vælger 3 spiltips :

Manchester United - Liverpool resultat 1-1

Manchester United - Liverpool X

Manchester United - Liverpool Under 2,5 mål

Af Spilfidusers Expert:
Benja