Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Barcelona har nydt en god periode under Xavi Hernández, men de har kun vundet en af ​​deres seneste seks kampe i Tyskland. Dette er uden tvivl Eintracht Frankfurts største kamp siden semifinalen i 2019 mod de senere vindere fra Chelsea. Det faktum, at de er tilbage i en kamp af en sådan størrelsesorden inden for et par år viser, hvor komfortable de er ved at konkurrere på dette niveau. At have ​​deres fans tilbage igen på lægterne vil helt sikkert give dem endnu et løft. Forvent en absolut elektrisk atmosfære.

Frankfurt-træner Oliver Glasner udtaler friskt til UEFAs hjemmeside, at ”kan du komme videre mod det femtebedst placerede hold i den spanske liga, kan du gøre det samme mod holdet, der er nummer tre. Da vi trak Barcelona, jublede ​​spillerne og var glade, fordi det bare er et blændende navn.”

Xavi Hernández er også godt tilfreds med at være i Frankfurt. “Jeg er meget glad for, at vi er nået til kvartfinalerne, og vi fortjener at være her. Jeg ser os ikke som favoritter. Vi kender ikke denne konkurrence og vores modstandere så godt, som vi gør i Champions League. Men vi er helt sikkert en af ​​kandidaterne”.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.