Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Efter en af ​​de mest ekstraordinære Champions League semifinale-kampe i nyere tid, tørner Real Madrid og Manchester City nu ud på Santiago Bernabeu til returkampen onsdag aften.

Guardiolas mænd vandt en forbløffende kamp 4-3 på Etihad Stadium, men deres værter i aften er ikke fremmede overfor fantastiske europæiske comebacks i den spanske hovedstad. Den selvtillid, frækhed og stil, der kræver, for lave et panenka-straffe i semifinalen, siger alt om den sæson Karim Benzema i øjeblikket har gang i for de nykårede La Liga-mestre.

Carlo Ancelottis drengede hakkede fire forbi Espanyol i lørdags, og holdt samtidig nullet, hvorefter de kunne fejre endnu et mesterskab med stor cigar og bustur igennem Madrid. En national og europæisk double ville helt sikkert sende en påmindelse til fodboldverdenen om, at man altid skal have Real Madrid med i beregningerne.

Historik er Los Blancos dog ”bagud”, for det er aldrig lykkedes at kvalificere sig til en finalen efter nederlag i den første kamp. Men serier er til for at blive brudt. Det er mindre end en måned siden, et engelsk hold sidst triumferede på Bernabeu, selvom Chelseas 3-2-sejr viste sig at være ligegyldig i sidste ende.

Efter at have udspillet, udkæmpet og domineret Real Madrid i næsten hele første halvleg på Etihad, vil City uden tvivl være irriterede over at rejse til Bernabeu med blot en et-måls føring i bagagen. Der er stadig masser af arbejde at gøre for Guardiola og co.

Mens Real Madrid bekræftede deres status som nationale mestre med en 4-0-sejr i weekenden, efterlader Citys identiske sejr over Leeds United dem kun et point foran Liverpool. Presset kunne næppe veje tungere på ”The Citizens” skuldre lige nu.

Nyere historik favoriserer helt sikkert City forud for deres tur til den spanske hovedstad. Man City tager en sejrs-stime på fire kampe i alle turneringer til Madrid. De scorede bemærkelsesværdige 16 mål på vejen. Citys første sejr over Real var deres tredje sejr i træk mod de 13-dobbelte europæiske mestre. Kun Ajax og Bayern München har nogensinde vundet fire i træk mod Real.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad