News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

I et forsøg på at skabe endnu en bemærkelsesværdig Champions League-overraskelse rejser Villarreal til Anfield til den første af to semifinaler mod Liverpool onsdag aften.

Jurgen Klopps mænd besejrede Benfica med sammenlagt 6-4 i kvartfinalen, mens ”den gule ubåd” sendte Bayern München på ferie i deres kvartfinale. Med knap en måned tilbage af 2021/22-sæsonen kan Liverpool stadig drømme om at føje hele fire trofæer till kabinet-skabet. Villarreal drømmer om at følge Europa League-titlen op med at vinde et endnu større trofæ.

Liverpool har aldrig tidligere deltaget i semifinalerne i både Champions League, FA Cup og Liga Cuppen på én sæson. Selvom det ikke lykkedes dem at slå hverken Benfica eller Inter i returkampene på Anfield, havde de allerede det ene ben i næste runde takket være den første duel. Nu skal de for første gang i denne sæson åbne på eget græs.

Onsdagens duel repræsenterer den ottende kamp i et hektisk aprilprogram for Liverpool, som har formået at score mindst to mål i hver kamp siden starten af ​​måneden. Unai Emery og Villarreal afkræver dog masser af respekt. ”Den gule ubåd” har sænket to europæiske sværvægtere i de foregående Champions League-runder, hvor Juventus og senest Bundesliga-mestrene Bayern München ikke kunne finde formlen for succes mod Emerys velorganiserede hold.

De har allerede stået over for to store tests af deres evner og bør derfor rejse til Merseyside med masser af optimisme. I La Liga har de også leveret to sejre i træk mod Getafe og Valencia. Klubben fra Castellon har mødt Liverpool to gange før, i semifinalen i Europa League i sæsonen 2015-16, hvor de vandt 1-0 på La Ceramica i den første kamp før et 3-0 nederlag på Anfield sendte dem ud.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.