Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

I et forsøg på at skabe endnu en bemærkelsesværdig Champions League-overraskelse rejser Villarreal til Anfield til den første af to semifinaler mod Liverpool onsdag aften.

Jurgen Klopps mænd besejrede Benfica med sammenlagt 6-4 i kvartfinalen, mens ”den gule ubåd” sendte Bayern München på ferie i deres kvartfinale. Med knap en måned tilbage af 2021/22-sæsonen kan Liverpool stadig drømme om at føje hele fire trofæer till kabinet-skabet. Villarreal drømmer om at følge Europa League-titlen op med at vinde et endnu større trofæ.

Liverpool har aldrig tidligere deltaget i semifinalerne i både Champions League, FA Cup og Liga Cuppen på én sæson. Selvom det ikke lykkedes dem at slå hverken Benfica eller Inter i returkampene på Anfield, havde de allerede det ene ben i næste runde takket være den første duel. Nu skal de for første gang i denne sæson åbne på eget græs.

Onsdagens duel repræsenterer den ottende kamp i et hektisk aprilprogram for Liverpool, som har formået at score mindst to mål i hver kamp siden starten af ​​måneden. Unai Emery og Villarreal afkræver dog masser af respekt. ”Den gule ubåd” har sænket to europæiske sværvægtere i de foregående Champions League-runder, hvor Juventus og senest Bundesliga-mestrene Bayern München ikke kunne finde formlen for succes mod Emerys velorganiserede hold.

De har allerede stået over for to store tests af deres evner og bør derfor rejse til Merseyside med masser af optimisme. I La Liga har de også leveret to sejre i træk mod Getafe og Valencia. Klubben fra Castellon har mødt Liverpool to gange før, i semifinalen i Europa League i sæsonen 2015-16, hvor de vandt 1-0 på La Ceramica i den første kamp før et 3-0 nederlag på Anfield sendte dem ud.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad