News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når The Blues byder Manchester City op til dans den kommende lørdag på Stamford Bridge stadion.

Chelsea sluttede sidste sæson som nummer 4 med 67 point, og de tager imod Manchester City i runde 6 i Premier League. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 1 i Premier League med 86 point.

The Blues indtager en plads som nummer 1 i tabellen med 13 point efter 5 kampe. På de 5 runder Manchester City har afviklet, har de indsamlet 10 point og ligger nummer 5 i stillingen.

Bookmakerne giver Chelsea 37% chance for at tage tre point mod Manchester City. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Chelsea, mens uafgjort giver 3.25 gange igen. Et væddemål på en udesejr til The Citizens betaler dig pengene 2.75 gange igen på oddset.

Manchester City vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet The Blues, når de to klubber brager sammen i Premier League.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk