News Nyheder:
Conference League finale og gruppeafgørelser - 17 spil til midtugen i frisk OddsAvis her Conference League finale - 17 spil til midtugen

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når Liverpoolden kommende onsdag møder Everton. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

Liverpool er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 74 point sammen på deres første 33 kampe. Everton er 30 point efter i stillingen med 33 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 16 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Everton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Liverpool ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.3 mål pr. kamp, svarende til 23 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent en gange.

Everton er noteret for ti sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i Premier League i denne sæson.

Liverpool har indtil videre præsteret 22 sejre og otte uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Liverpool lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk