Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: Bet365

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Chelsea har endnu ikke sikret tredjepladsen i Premier League, men det kan gøres, når Leicester City tager turen til Stamford Bridge torsdag aften. The Blues led endnu et hjerteskærende nederlag i en pokalfinale til Liverpool i weekenden, mens Brendan Rodgers og hans mænd moste Watford på Vicarage Road.

Tre måneder efter at de blev besejret af Liverpool i EFL Cup-finalen via straffesparkskonkurrence, gentog klubberne seancen på Wembley i FA Cup-finalen. Cesar Azpilicueta og Mason Mounts missede deres spark, og tabte dermed endnu en finale.

Klub-VM og UEFA Super Cup repræsenterer derfor Chelseas sølvtøj i denne sæson, men Arsenals nederlag til Newcastle United mandag aften betyder, at Thomas Tuchels hold er garanteret i top fire. Uafgjort er også nok til at sikre tredjepladsen.

Stamford Bridge har ikke været venlig over for ”The Blues” i de seneste måneder, hvor Tuchels mænd kun har vundet fire af deres sidste 12 foran deres egne fans. Leicester kommer ikke til at konkurrere på kontinentet i den kommende sæson, men går forbi Wolverhampton Wanderers til en ottendeplads med en sejr på Stamford Bridge. En placering i den øverste halvdel, som nu er minimumskravet for resten af ​​kampagnen.

At møde Southampton hjemme på den sidste spilledag er en ideel måde for Leicester at runde en turbulent sæson af på. Leicester har i øvrigt ikke vundet deres sidste udekamp i en Premier League-sæson i 25 år.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad