Dagens Video

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester City byder Real Madrid velkommen til Etihad Stadium på onsdag med deres UEFA Champions League-kvartfinale-konkurrence fint klar, efter at åbningskampen endte med hæder endda. Manchester City og Real Madrid spillede uafgjort 3-3 i åbningskampen på Estadio Santiago Bernabéu den 9. april. Bernardo Silva, Phil Foden og Josko Gvardiol fandt nettet til City. Rodrygo og Federico Valverde fandt nettet for los Blancos. Manchester City har fået overstået Real Madrid på det seneste, ubesejret i deres seneste tre kampe (sejr 1 uafgjort 2 tab 0). Real Madrid leder efter deres første sejr i kampe mellem de to hold siden maj 2022. City har overgået Los Blancos med 8-4 under deres ubesejrede række. I den sidste tredjedel har Erling Haaland været en nøglespiller for Manchester City i Champions League-spil. Han fører klubben med seks mål, som ligger lige til det næsthøjeste i konkurrencens scoringslister i 2023/2024. Besøgende Real Madrid har været taknemmelige for Rodrygo og Jude Bellingham, som hver har scoret fire gange i denne sæsons Champions League. Begge sider er midt i succesrige Champions League-scoringsrækker, da hver har fundet nettet i hver kamp i konkurrencen i denne sæson. I fire Champions League-konkurrencer på hjemmebane i denne sæson har Manchester City sikret sig alle 12 point, der tilbydes med 12 scorede mål og 4 indkasserede. City søger at forlænge en 41-kamps ubesejret række på hjemmebane (sejre 35 uafgjorte 6 tab 0) i alle turneringer. Real Madrid vil være ivrige efter at fortsætte en rig udebaneform, da de har tjent tre point i hver af deres konkurrencekampe væk fra Estadio Santiago Bernabéu. Los Blancos søger at føje til en ubesejret række på syv kampe på udebane (sejre 5 uafgjorte 2 tab 0). I deres seneste seks kampe i alle turneringer har Manchester City vundet fire og uafgjort to. De scorede 18 og indkasserede syv i den periode og scorede først i fire af de seks konkurrencer. De havde syv mål i første halvleg, mens deres modstandere scorede fire gange i de første 45 minutter. Real Madrid har vundet fire og uafgjort to i deres seneste seks. De scorede 15 og lukkede seks ind i den periode, hvor de scorede først i fem af de seks. De havde seks mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede to gange før pausen.