Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Leicester går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Leicester har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig.

Mod Burnley blev det 2-2, hvorefter Legia Warszawa viste sig for stærke og sejrede 1-0. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Crystal Palace.

The Red Devils går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Mod Aston Villa tabte de 1-0, hvorefter Villarreal blev besejret 2-1 i Champions League.

Senest lykkedes det at nappe det ene point i en 1-1 kamp mod Everton. Leicester havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i maj 2021 i Premier League.

Et væddemål på Manchester United giver dig netop nu 2.05 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 49% chance for at slå Leicester.

Ønsker du at placere dine indsatser på Leicester, kan de spilles til 3.60 på oddset. Leicester møder Manchester United med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i Premier League.

Af de seneste 10 kampe mellem Leicester og Manchester United kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk