Dagens Video

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Paris Saint-Germain forsøger at vælte et et-måls-underskud fra den første kamp i deres UEFA Champions League-kvartfinalekamp, ​​og er på vej mod Barcelona på Estadi Olímpic Lluís Companys til et tirsdagskamp.
Barcelona vandt sidste uges åbningskamp 3-2 på Parc des Princes. Raphinha førte Barça med to mål og scorede i det 37. og 62. minut. Andreas Christensen var også med på målsedlen. Ousmane Dembélé og Vitinha var på mål for PSG.
Trioen Robert Lewandowski, João Félix og Ferran Torres har givet Barcelona iøjnefaldende øjeblikke i Champions League-spillet. De er holdets fælles topscorer med tre mål. Besøgende PSG er blevet ført i spidsen i den sidste tredjedel af Kylian Mbappé, som har scoret seks gange i denne Champions League-kampagne, inklusive fire kampåbningsmål. Han ligger på andenpladsen for mål scoret i konkurrencen i 2023/2024.
Begge sider er midt i succesrige Champions League-scoringsrækker, da gæsterne har været på mål i alle konkurrencekampe i denne sæson, mens værterne har været på mållisten i deres sidste fem kampe i konkurrencen.
Værterne Barcelona har været perfekte på hjemmebane i denne Champions League-sæson med fire sejre i fire konkurrencer på hjemmebane med 12 scorede mål og 3 indkasserede. Barça er midt i en seks-kamp ubesejret hjemmebane (sejr 5 uafgjorte 1 tab 0) i alle turneringer.
I kampe på deres rejser i konkurrencen i denne sæson har PSG én sejr, én uafgjort og to tab. Det franske hold søger at føje til en 13-kamps ubesejret uderække (sejr 10 uafgjorte 3 tab 0).
Barcelona har vundet hver af deres seneste seks kampe i alle turneringer. De scorede 12 og indkasserede tre i den periode og scorede først i alle seks konkurrencer. De havde fem mål i første halvleg, mens deres modstandere scorede én gang i de første 45 minutter. PSG har vundet fire, uafgjort én og tabt én i deres seneste seks. De scorede 15 og indkasserede syv i den periode, og scorede først i fire af de seks. De havde fem mål i første halvleg, mens deres modstandere nettede fem gange før pausen.