Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester United skal op imod Manchester City på Old Trafford på lørdag i en spændende Premier League duel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 39 point sammen på deres første 17 kampe. Manchester United er 35 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Manchester United er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Manchester City på Old Trafford.

Manchester United har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Manchester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester United har vundet 11 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Manchester City har indtil videre præsteret 12 sejre og tre uafgjorte samt to nederlag i Premier League.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.