Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: LeoVegas

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Kasper Hjulmands landshold kan nærmest gå på vandet i øjeblikket. To sejre er det blevet til i Nations League, og senest blev sejren i Østrig sikret på et forrygende mål af Jens Stryger Larsen, der ellers ikke har spillet i syv måneder.

Med sejren er Danmark alene i front i Nations League-gruppen med tre point ned til Østrig og fem point ned til både Frankrig og Kroatien. Endnu en sejr vil selvsagt være godt nyt for danskernes chancer for at vinde gruppen.

Mod Østrig senest valgte Kasper Hjulmand at starte med Mathias Jensen frem for Thomas Delaney på midtbanen, men Brentford-danskeren imponerede ikke synderligt. Han kan dog få en ny chance.

Derudover kan Andreas Skov Olsen være tilbage fra start i stedet for Martin Braithwaite, der startede i Østrig, mens der er usikkerhed om spidspladsen, som Yussuf Poulsen tog sig af. Kasper Dolberg og Jonas Wind sad ude sidst, og nu har Dolberg helt forladt landsholdslejren sammen med Christian Nørgaard, så de to er ikke i spil. Andreas Cornelius kan være klar til at starte, og så er Jonas Wind også tæt på at være klar.

Andreas Christensen, der har misset de to seneste kampe, forventes også klar til kampen.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad