Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Titelkampen i Premier League bliver ikke nødvendigvis afgjort i denne weekend, men Manchester Citys topopgør med Liverpool på Etihad kan give en meget klar indikation af, hvilket hold der ender med trofæet.

Afstanden mellem de to i toppen af ​​tabellen er kun på ét punkt, og begge går ind til mødet på baggrund af sejre i Champions League-kvartfinalerne. City vandt over Atletico Madrid med 1-0, mens Liverpool tog en 3-1 sejr over Benfica.

Det har kun krævet to uafgjorte kampe og et nederlag for City til at miste grebet om, hvad der så ud til at være den sjette Premier League-titel. På et tidspunkt var der 14 points forskel, og selvom Liverpool havde to kampe i hånden, lignede det en ”done-deal”.

Citys skæbne er dog stadig i egne hænder, og sejr på eget græs åbner et sandsynligvis afgørende hul på fire point inden sæsonens sidste syv kampe. City går ind til kampen med en serie af otte kampe i træk uden nederlag, og de har kun lukket to mål ind.

At indkassere kun 18 mål i 30 Premier League-kampe i denne sæson giver ikke overraskende City mærkatet som divisionens bedste defensiv i denne periode. 3-1-sejren hos Benfica markerede Liverpools femte sejr i træk i alle turneringer, og Klopps hold har forbløffende 17 sejre i deres seneste 18 kampe. Kun Inter har været i stand til at nedlægge Liverpool.

Liverpools bemærkelsesværdige række af sejre gør, at de søndag er på udkig efter den 11. gevinst i træk i Premier League. Mens de skal møde ligaens bedste forsvar, har Liverpool vist sig at være temmelig dygtige til at holde bolden væk fra deres eget net med fem på hinanden følgende clean sheets i Premier League.

Liverpool har vundet otte udekampe i træk, men ikke siden 2010 har de været i stand til at holde nullet på Etihad Stadium.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad