Dagens Vovede

Storbritannien, Premier League Wolverhampton - Bournemouth Spilstop: onsdag 24. april 20:30
Udfald Udesejr til nul Odds 5

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Bournemouth har vundet fem af deres seneste seks kampe i en midtuge.

Fire af de sejre vandt de uden at indkassere mål.

Både Wolverhampton og Bournemouth går ind til kampen den kommende onsdag på en placering i midten af tabellen i Premier League. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Molineux Stadium.

Når det kommer til mål, er Wolverhampton ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Bournemouth har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Wolverhampton er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til 14 nederlag i Premier League i denne sæson. Wolverhampton har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Bournemouth kigger på 11 sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Bournemouth bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk