News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Vovede

Danmark, 3F Superliga Brøndby IF - FC Midtjylland Spilstop: søndag 21. april 18:00
Udfald Under 1.5 mål Odds 3.5

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

De seneste tre møder mellem Brøndby og FCM blev alle vundet med 1-0 af de blå-gule.

Optakt:

FC Midtjylland er på besøg hos Brøndby IF på søndag til et opgør på Brøndby Stadion som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

Der er blevet scoret flittigt i Brøndby IFs seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på søndag.

Brøndby IF oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Brøndby IF præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede ti mål, et gennemsnit på en pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

FC Midtjylland rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ti gange, eller en gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Brøndby IF har vundet 15 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. Brøndby IF er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Brøndby Stadion nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

FC Midtjylland har indtil videre præsteret 16 sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk