News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Fidus

Tyskland, Bundesliga Dortmund - Eintracht Frankfurt Spilstop: lørdag 14. august 18:30
Udfald 1 + Haaland scorer Odds 1.71

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Dortmund har kun tabt én hjemmekamp i ligaen i 2021. Det var mod Frankfurt i april. Efter nederlaget hang Dortmund i dén grad i tovene og Champions League-kvalifikationen så ud til at skulle kikse for klubben, der var alt for længe om at få smidt træner Lucien Favre på porten.

Nederlaget ramte dog en nerve i hele truppen, åbenbart, for herefter så BVB sig ikke tilbage. De vandt alle sæsonens resterende syv ligakampe samt pokalfinalen, og de gjorde det med deres varemærke. Offensivt og målrigt fodbold. Jeg regner med, at de revancherer førnævnte nederlag mod Frankfurt i en ny målrig kamp.

Ny træner i Eintracht er Oliver Glasner, som er hentet i Wolfsburg. Han nåede to sæsoner hos ”ulvene” og tabte i dén tid alle fire ligakampe mod Dortmund. I forhold til Frankfurts sejr i april mangler de en væsentlig herre. Sejrsmålet blev sat ind af André Silva, der hakkede 28 pinde ind i 32 ligakampe.

Han er skiftet til RB Leipzig. En sådan målstrøm erstattes ikke nødvendigvis bare sådan lige. Frankfurt åbnede sæsonen med at tabe 2-0 på udebane i pokalturneringen mod Mannheim fra 3. Bundesliga. Så kan man også få problemer i Dortmund.

Jeg kombinerer en hjemmesejr med scoring af Haaland undervejs. Han er en af topspillerne, der rent faktisk har restitueret i en god sommerferie, da Norge ikke deltog i slutrunder. Han var mildest talt i hopla, da Dortmund i sidste uge vandt 3-0 i pokalturneringen. Haaland scorede nemlig alle tre mål.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk