Dagens Double

Storbritannien, Premiership søndag 24. oktober 13:00 St. Mirren - Rangers Udfald: 2 + under 4.5 mål
Odds: 1.68
Units:
Holland, Æresdivisionen søndag 24. oktober 14:30 Cambuur - Feyenoord Udfald: Udesejr
Odds: 1.53
Units:
Samlet odds: 2.57
Spilles hos: LeoVegas

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Rangers topper den skotske liga, men spillede uafgjort i deres seneste kamp. Sidste gang de leverede to ligakampe i træk uden sejr var i marts 2020. Forrige gang det skete, var i marts 2019. Så hvis det sker, sker det åbenbart i marts, og vi er ikke i marts nu, vel?

Nå, spøg til side, det er selvfølgelig ingen garanti for, at det ikke sker i denne omgang, men blot nævnt for at illustrere, at pointtab i den skotske liga ikke falder i flæng for en klub som Rangers. De går desuden ind til kampen med sejre i deres seneste otte ligakampe mod St. Mirren.

Sidstnævnte er dog i god form og vil som vanligt forsøge at ”stå godt” mod mesterholdet. Ingen af Rangers’ seneste 10 kampe (skrevet inden torsdagens Europa League-runde) havde mere end tre mål. Deres seneste fem ligasejre over St. Mirren kom alle i hus i kampe med højst tre scoringer.

Feyenoord vandt fem af sæsonens første seks kamp, men det er gået lidt skævt i de seneste to runder, hvor de blot hentede ét point. Dem er der ikke råd til så mange af i en liga, som indtil videre tegner jævnbyrdig, hvis man ser bort fra PSV og Ajax.

Cambuur skal besejres, som de er blevet de foregående 11 gange, de to klubber stod overfor hinanden. Cambuur spiller alt eller intet. De har vundet fire kampe og tabt fem. Nederlagene kom blandt andet mod AZ, PSV og Ajax, tre af sidste sæsons top fire. Det fjerde af disse tophold møder de her.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.