News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Double

Storbritannien, Premiership St. Mirren - Rangers Spilstop: søndag 24. oktober 13:00
Udfald 2 + under 4.5 mål Odds 1.68
Units:
Holland, Æresdivisionen Cambuur - Feyenoord Spilstop: søndag 24. oktober 14:30
Udfald Udesejr Odds 1.53
Units:
Samlet odds: 2.57

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Rangers topper den skotske liga, men spillede uafgjort i deres seneste kamp. Sidste gang de leverede to ligakampe i træk uden sejr var i marts 2020. Forrige gang det skete, var i marts 2019. Så hvis det sker, sker det åbenbart i marts, og vi er ikke i marts nu, vel?

Nå, spøg til side, det er selvfølgelig ingen garanti for, at det ikke sker i denne omgang, men blot nævnt for at illustrere, at pointtab i den skotske liga ikke falder i flæng for en klub som Rangers. De går desuden ind til kampen med sejre i deres seneste otte ligakampe mod St. Mirren.

Sidstnævnte er dog i god form og vil som vanligt forsøge at ”stå godt” mod mesterholdet. Ingen af Rangers’ seneste 10 kampe (skrevet inden torsdagens Europa League-runde) havde mere end tre mål. Deres seneste fem ligasejre over St. Mirren kom alle i hus i kampe med højst tre scoringer.

Feyenoord vandt fem af sæsonens første seks kamp, men det er gået lidt skævt i de seneste to runder, hvor de blot hentede ét point. Dem er der ikke råd til så mange af i en liga, som indtil videre tegner jævnbyrdig, hvis man ser bort fra PSV og Ajax.

Cambuur skal besejres, som de er blevet de foregående 11 gange, de to klubber stod overfor hinanden. Cambuur spiller alt eller intet. De har vundet fire kampe og tabt fem. Nederlagene kom blandt andet mod AZ, PSV og Ajax, tre af sidste sæsons top fire. Det fjerde af disse tophold møder de her.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk