News Nyheder:
Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365 Hent 1000 kr. i velkomstbonus på Bet365

Dagens Double

Storbritannien, Championship Millwall - Fulham Spilstop: tirsdag 17. august 20:45
Udfald Over 2 mål Odds 1.70
Units:
Storbritannien, Championship Peterborough - Cardiff Spilstop: tirsdag 17. august 20:45
Udfald Over 2 mål Odds 1.62
Units:
Samlet odds: 2.75

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Millwall har spillet tre kampe indtil videre. To i ligaen og én i Liga Cup’en. I alle tre kampe var begge hold på tavlen. To af modstandere, Blackburn og QPR har selv fået en anstændig start på sæsonen, så det er ikke nemme modstandere, Millwall har haft.

Fulham har spillet to kampe og i begge kampe var begge hold på tavlen. Fulham har faktisk ikke holdt målet rent i 12 kampe i streg, hvis vi tæller sidste sæson med. De seneste fire gange, de to klubber mødte hinanden, var der scoringer af begge parter.

Oprykkerne fra Peterborough har besøg af Cardiff, og de har ikke mødt hinanden siden 2013, men man har lov at håbe på en udvidelse af deres fine historik. Klubbernes seneste fem møder havde scoringer af begge parter og mindst tre kasser.

Peterborough var en målmaskine i League One i sidste sæson og deres første tre kampe i denne sæson kastede tre, fire og tre mål af sig.

Ved begge de foreslåede spil på dagens double skal der bruges tre mål for at hive spillet hjem. To mål giver indskuddet retur.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk