Dagens Double

Europe, Europa League – kvalifikation Slovan Bratislava - Lincoln Red Imps Spilstop: tirsdag 10. august 20:30
Udfald Hjemmesejr Odds 1.28
Units:
Argentina, Copa Libertadores Sao Paulo - Palmeiras Spilstop: onsdag 11. august 02:30
Udfald Uafgjort Odds 3.10
Units:
Samlet odds: 3.97

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Slovan Bratislava burde overhovedet ikke få problemer med at sende Lincoln Red Imps ud for denne gang. De vandt ganske vist også udekampen, så behøver strengt taget ikke en sejr for at gå videre. Jeg regner dog med, at niveauforskellen ganske enkelt er for stor og spiller et-tallet. Dét kombineres med et spil fra den sydamerikanske Copa Libertadores.

Sao Paulo og Palmeiras kender hinanden til hudløshed, for ikke bare spiller de begge i den bedste række i Brasilien. De spiller også begge i samme regionale liga, Paulista A1, som de går forholdsvis meget op i på de breddegrader.

Det betyder, at de allerede har mødt hinanden fem gange alene i 2021! Heraf fire gange siden april. Der kan ganske enkelt ikke være meget ved modparten, som kan overraske, hvorfor en tæt kamp ikke ligefrem er utopi.

Siden 30. marts 2019 har de mødt hinanden 11 gange. Syv af disse sluttede uafgjort. Med en semifinale i Copa Libertadores på spil, er der ikke mindre på højkant denne gang. Derfor tages chancen på krydset.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk