News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Byg Selv Fiduser

Byg Selv Fiduser - Spilfiduser.dk
Danmark, 3F Superliga AaB - FC Midtjylland Spilstop: mandag 6. marts 19:00
Odds 6.1

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Der er mere end point på spil, når AaB tørner sammen med rivaler FC Midtjylland i et derby 3F Superliga den kommende mandag på AaB’s stadion.

AaB er nummer 11 i tabellen med 14 point efter 19 kampe, mens FC Midtjylland rangerer som nummer 6 med 26 point efter 19 kampe.

Det er ikke sådan, at AaB ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 19 mål imod, et gennemsnit på 1.9 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

FC Midtjylland er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for syv mål, mens FC Midtjylland præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.7 mål pr. kamp.

AaB har vundet tre sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i 3F Superliga. AaB tabte deres foregående 6 opgør.

FC Midtjylland kigger på seks sejre, samt otte uafgjorte såvel som fem nederlag i 3F Superliga. FC Midtjylland er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 13 udekampe uden nederlag.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.