News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Byg Selv Fiduser

Byg Selv Fiduser - Spilfiduser.dk
Storbritannien, Premier League Manchester United - Southampton Spilstop: søndag 12. marts 15:00
Odds 7

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Manchester United skal op imod Southampton på Old Trafford den kommende søndag i en spændende Premier League duel.

Hjemmeholdet Manchester United er nummer tre i Premier League stillingen efter 49 point for deres første 25 kampe. Southampton følger dem i haserne, 21 point efter for 25 kampe, hvorved de opnår en placering som nummer 19 i tabellen.

Manchester United og Southampton er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende Premier League duel?

Manchester United har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 15 mål. Det er lig med 1.5 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fire gange.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score syv gange i deres seneste ti opgør, eller 0.7 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent to gange i denne stime.

Manchester United er noteret for 15 sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i Premier League i denne sæson. Manchester United er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Old Trafford uden nederlag.

Southampton kigger på seks sejre, samt tre uafgjorte såvel som 16 nederlag i Premier League.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.