News Nyheder:
NYT I DANMARK -> Betinia. Hent 1000 kr. velkomstbonus her NYT I DK! Betinia. Hent 1000 kr. bonus

Premier League – optakt runde 34

Den kommende runde 34 i Premier League er med alle 20 klubber i aktion. Runden er spredt ud over hele fire dage og åbner lørdag med en tidlig kamp i London. Den lukker også i London men først tirsdag aften med en vaskeægte klassiker. Velkommen til vores optakt til runde 34 i Premier League.

Den kommende runde 34 i Premier League er med alle 20 klubber i aktion. Runden er spredt ud over hele fire dage og åbner lørdag med en tidlig kamp i London. Den lukker også i London men først tirsdag aften med en vaskeægte klassiker. Velkommen til vores optakt til runde 34 i Premier League.

Crystal Palace – West Ham

Den var en skidt midtuge for begge London-mandskaber, der måtte se deres respektive modstandere løbe med alle tre point. Det var første nederlag for Crystal Palace, siden managerskiftet fra Patrick Vieira til Roy Hodgson. Det var også første nederlag i seks kampe for West Ham.

West Ham følte sig godt og grundigt snydt af VAR onsdag aften mod Liverpool. ”Hammers” tog føringen, men måtte give fortabt to gange til Klopps tropper. Hverken de eller Crystal Palace kan sig sig fri af nedrykningsfare efter midtugens resultater.

West Ham vandt deres seneste to besøg på Selhurst Park og alle gode gange tre bringer dem á point med Palace. Endda med en kamp i hånden. Bliver det som de seneste fire dueller mellem disse to, har vi en målfest i vente.

Brighton – Wolves

Wolverhampton lagde yderligere afstand til nedrykningsstregen med sejren over Crystal Palace i midtugen. Afstanden er nu otte point, hvilket er flot, men ikke nok til at hvile på. Måske de møder Brighton på det helt rette tidspunkt?

Hjemmeholdet spiller for europæisk deltagelse, men kan være en smule knækkede netop nu. Det var en monsterskuffelse at tabe semifinalen i FA Cup. Bare tre dage efter skulle de så træde an i Nottingham, hvor de gudhjælpemig så også taber. Dén slags marginaler kan være med til at slå humøret ud ad kurs og Wolves har ikke tabt deres seneste tre besøg i Brighton. Hold øje med en overraskelse.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I PREMIER LEAGUE

Brentford – Nottingham Forest

To sæsoner har Brentford opholdt sig i Premier League. To gange har de vundet på Stamford Bridge over Chelsea. Det er en fabelagtig bedrift af en klub, hvis budget ikke er så meget som bare i nærheden af Chelseas. Deres plads i top 10 er så godt som sikret, hvilket også vil være mere end godkendt.

”The Bees” kan spille uden nerver af nogen art. Alt hvad der kommer på kontoen fra nu er bonus. Den luksus har Nottingham Forest ikke, men de kommer med frisk medvind. De viste fantastisk moral mod Brighton onsdag aften og tog den første sejr i 12 kampe. Der er brug for flere, men ude er de ikke meget bevendt.

Manchester United – Aston Villa

Manchester United cruisede mod sejren torsdag aften hos Tottenham, men lod initiative totalt fordufte. I sidste ende var United heldige med at rejse hjem med det ene point og Ten Hag var ikke en glad mand. Flere problemer kan være under opsejling her, for de møder ligaens næstmest formstærke hold.

Villa har kun ét nederlag i ni udekampe under Unai Emery. Det var mod Manchester City, som alle taber til. Manchester United har spillet søndag-torsdag-søndag-torsdag-søndag-torsdag og nu søndag igen. Hvor langt rækkerne kræfter, det er samme nøglespillere, der trækkes på hver gang.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I BUNDESLIGAEN

Fulham – Manchester City

For syv sytten hvor er Manchester City bare et godt fodboldhold. Hvis du altså skulle være i tvivl! Så du onsdagens nedsabling af Arsenal, ligaens førerhold? De Bruyne er i hopla, Haaland er ustoppelig med en ny rekord til bøgerne. Bernardo Silva. Grealish. Det er vildt så godt, de spiller i øjeblikket.

Kan nogen overhovedet stoppe dem fra nu og frem mod sæsonafslutningen? Onsdag aften mødte de et hold, som de nu har banket 12 gange i træk i Premier League. Søndag eftermiddag møder de et London-hold, som de har banket 13 gange i træk. Det bliver næppe Fulham, der stopper Guardiolas granater.

Newcastle – Southampton

Hvem stopper Newcastle i øjeblikket? Det var i hvert fald ikke Tottenham, og det blev bestemt heller ikke nedrykningstruede Everton. Begge fik en seriøs snitter af det kommende storhold. Hvis Newcastle allerede nu er klar til at slutte i top tre, hvad kan der så ikke ske?

Tænk, når den i forvejen stenrige klub kan begynde at lokke spillerne til med Champions League-fodbold. Et skræmmende perspektiv men fede tider for fans af Magpies. Og de spiller formidabelt godt, længere er den ikke. Hatten af for Eddie Howes arbejde deroppe på halvandet år.

Southampton kunne ikke så meget som score i nedrykningskampen mod Bournemouth. Dét oven på at have spillet 3-3 med Arsenal. Saints er et underligt hold, og de er på vej i The Championship. Det er meget svært at se dem bremse dette Newcastle-hold.

Bournemouth – Leeds

Mon ikke Bournemouth sikrede en ny sæson i Premier League torsdag aften? Nok kan de teoretisk stadig rykke ned, men syv points forspring er ”lysår” på dette tidspunkt af sæsonen. Det gør, at de kan spille lidt mere frit end Leeds. Selv uafgjort vil være et resultat hjemmeholdet kan bruge. For Leeds vil det også være bedre end ingenting.

Liverpool – Tottenham

Er Liverpool vågnet af deres dvale? De har fået sammensat tre sejre i træk, og kan de gøre det til fire, overhale de Tottenham i tabellen. Endda med en kamp i hånden. Tottenham viste dog klare livstegn mod Manchester United. Er det Ryan Mason, som har fået banket noget humør ind i truppen?

Spurs fightede sig stærkt tilbage mod Manchester United og kunne snildt være rendt med sejren. Med Kane og Son er deres offensiv altid være at tage sig i agt for, og Liverpools defensiv er fortsat suspekt. Det lugter af en god og målrig kamp på Anfield.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I SUPERLIGAEN

Leicester – Everton

For tredje runde i træk kan man bare sige for Leicester. Er du vimmervejs et brag af en nedrykningsduel. Efter runde 33 er disse to, begge mangeårige, Premier League-klubber placeret under stregen. Leicester fik i det mindste point i runden, hvilket er mere end man kan sige om Everton.

Nok stødte The Toffees ind i formstærke Newcastle, men det er et skidt signal at indkassere fire mål på eget græs. Især på dette tidspunkt af sæsonen. Hvor går det hen for Everton herfra? Sean Dyche har fortsat ikke vundet på udebane og Everton stinker af nedrykning.

SE HØJDEPUNKTERNE FRA MAN. CITYS NEDSLAGTNING AF ARSENAL HER

Arsenal – Chelsea

For første gang siden 2008 har førerholdet i Premier League præsteret fire kampe i træk uden sejr. Hvem gjorde det tilbage i 2008? Det var såmænd Arsenal. Det var ikke ligefrem den fedeste serie at kopiere. Især ikke fordi den kulminerede med en gevaldig røvfuld onsdag aften.

Tirsdag aften venter dog alle tiders chance for at stoppe stimen og rejse sig igen. Den er helt gal i Chelsea, som nu har tabt fem kampe i træk. Fire nederlag i træk var allerede første gang siden 1963, Chelsea havde præsteret den bedrift. Og så topper de det med nederlag mod Brentford. Hjemme.

For anden sæson i træk. De fem kampe er i øvrigt lig med Frank Lampards fem kampe i spidsen for klubben. Hvad skulle Graham Potter fyres for, hvis det var afløseren? De tåler ikke meget modgang hos Chelsea netop nu, men det bør de møde masser af hos Arsenal.