News Nyheder:
Hent 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien her 500 kr. risikofrit væddemål på DK - Australien

Paris Saint-Germain vs Strasbourg Live Stream

Livestream

PSG - Strasbourg
lørdag 14. august 2021, 21:00
Starter om: 2021-08-14 21:00+0200

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

PSG

vs.

Strasbourg

Stream alle de store kampe

14. august 2021 Kl. 21:00
Frankrig, Ligue 1 PSG - Strasbourg

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Paris Saint-Germain vs Strasbourg Live Stream

Lionel Messi har lige skiftet klub over til Paris Saint-Germain fra FC Barcelona, og han skal muligvis spille sin debutkamp på holdet på lørdag mod Strasbourg FC.

Vi er mange danske fodboldfans, der er spændte på Messis debut, men desværre er der ingen danske tv-stationer, der har sikret sig rettighederne til at vise kampen i den franske liga, Ligue 1. Det er der heldigvis råd for.

Med bet365 er dine bønner hørt, og alt du skal gøre er bare at hoppe over på deres hjemmeside og oprette en spilkonto. Det gør du sådan her:

  1. Smut over på bet365’s hjemmeside lige her.
  2. Så opretter du en spilkonto og indsætter et beløb på kontoen.*
  3. Sådan! Nu er du parat til at live streame kampen PSG vs Strasbourg på lørdag!

*For at kunne live streame fodboldkampen – og mange andre fede sportsturneringer – hos bet365 er det nødvendigt, at du har et beløb stående på din spilkonto, eller at du har lavet et væddemål inden for 24 timer. Det behøver ikke være mere end 50 kr, du har stående på din spilkonto, og så kan du streame løs.

Live stream Messis debut

Det er på lørdag, den 14. august kl 21:00 vi kan følge det spændende opgør i den franske liga, hvor PSG er oppe imod Strasbourg.

Her kan vi være heldige at se den argentinske superstjerne, der lige er skiftet fra FC Barcelona til Paris Saint-Germain, hvor han har skrevet under på en toårig aftale. Indtil nu har han spillet hele sin karriere i FC Barcelona, så det kommer som lidt af en overraskelse, men det har desværre ikke været muligt for den økonomisk trængte klub at beholde deres stjernespiller, Messi.

Det blev en tårevædet afsked til FC Barcelona, men Messi er klar til at prøve nye kræfter af hos PSG, og vi er meget spændte på at se, hvordan det kommer til at gå.

Vi er spændte på at se, om han bliver skiftet ind til kampen mod Strasbourg på lørdag, da der normalt kan gå 1-3 kampe, før en spiller får sin debut i en ny klub. Men vi håber og tror på en glædelig overraskelse. Og så er vi parate til at live streame kampen direkte hos bet365. Er du også klar?

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.