FCK Live Stream

Livestream

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Stream alle de store kampe

1Gå til Bet365 - Klik her!

2Opret en konto

3Se sport fra hele verden

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

FCK Live Stream

Kan FCK leve op til favoritværdigheden og spille med i toppen af Superligaen, eller kommer rivalerne fra Brøndby og FC Midtjylland til at spænde ben for løvernes gulddrømme? Det er altid spændende at følge med i FC Københavns kampe, hvor Jess Thorups mandskab gerne vil spille offensiv og seværdig fodbold. Med et stort spillerbudget og mange talentfulde navne i truppen, er forventningerne til FCK altid store – både blandt spillere og fans. Der er derfor god grund til at følge med i FC Københavns evige mesterskabskamp, hvor kun guldmedaljerne tæller.

Få adgang til FCK Live Stream: Opret en gratis konto hos bet365 og få adgang til alle FCKs kampe på din computer, smartphone eller tablet. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du opretter en gratis konto, ligesom du kan blive klogere på FC Københavns historie og klubbens profiler.

Få adgang til FCK Live Stream

Ved at oprette en gratis spilkonto hos bet365 kan du få adgang til alle FC Københavns spændende kampe. Live Stream hos bet365 kræver blot, at du har penge stående på spilkontoen, eller at du har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.

Sådan gør du

  1. Start med at besøge bet365
  2. Her kan du logge ind, hvis du allerede har en konto, eller oprette en ny konto ganske gratis
  3. Du skal sikre dig, at der står penge på din konto. Minimumsbeløbet for en ny indbetaling er 50 kr.
  4. Vælg kategorien ’Live billeder’ i top-menuen
  5. Klik på den kamp, du gerne vil se

OBS: På grund af geografiske restriktioner, kan der være begrænsninger for visning af specifikt indhold.

Spil på FCK

Udover at se FCKs kampe live, kan du også selv spille med på kampen. Spil f.eks. på resultat, målscorer og meget mere. Du kan få inspiration til de bedste og mest spændende odds hos Spilfiduser her.

FCKs historie

FC København blev en realitet i 1992, da Kjøbenhavns Boldklub (KB) og Boldklubben 1903 (B 1903) fusionerede. FCK er således både en ung og en gammel klub, da KBs historie går helt tilbage til 1876. KB vandt det danske mesterskab 15 gange, og oplevede den største sportslige succes op til 1950’erne. Herefter blev det til tre sporadiske mesterskaber – det seneste i 1980. Boldklubben 1903 har ligeledes en stolt historie bag sig, og vandt det seneste af klubbens i alt syv mesterskaber tilbage i 1976.

Ved at etablere en overbygning til de to københavnske klubber håbede man at skabe en fodboldklub, som kunne konkurrere i toppen af dansk fodbold, men som også kunne gøre sig gældende på den internationale scene. I den danske hovedstad var KB og B 1903 begge blevet overhalet af klubber som Brøndby, AB og Frem, men fra 1992 kom der altså en ny magtfaktor i dansk fodbold.

Det begyndte ganske lyst for den nye klub, og FCK gjorde sig allerede gældende i den første Superliga-sæson, hvor holdet vandt mesterskabet. FC København var også favoritter til at gentage succesen året efter, men her måtte man se sig overhalet af Silkeborg i sidste spillerunde. Københavnerne måtte herefter vente helt til 2000/01-sæsonen, før man igen kunne fejre et dansk mesterskab.

Mesterskaber på stribe og europæisk succes

Siden det nye årtusinde har FCK været fast inventar i toppen af Superligaen, og i begyndelsen var det særligt én spiller, som de københavnske fans takkede for klubbens succes. Det var den sydafrikanske angriber, Sibusiso Zuma. Zuma blev hurtigt utrolig populær i hovedstadsklubben, hvilket ikke mindst skyldes det ikoniske saksesparksål, som den akrobatiske angriber scorede mod lokalrivalerne fra Brøndby den 10. juni 2001. FCK vandt kampen og samtidig mesterskabet foran netop Brøndby.

I 2006 kom den norske træner Ståle Solbakken til FC København, og nordmandens ankomst varslede en ny storhedstid for klubben. I Solbakkens første periode i klubben – fra 2006 til 2011 – vandt FCK hele fem mesterskaber, ligesom der også blot skabt flotte resultater på den europæiske scene. I 2006/07-sæsonen kvalificerede FCK sig for første gang til Champions League-gruppespillet ved at slå mægtige Ajax Amsterdam ud i kvalifikationen.

I det gode selskab mødte FCK portugisiske Benfica, skotske Celtic og engelske Manchester United. Det lykkedes bl.a. at vinde 1-0 over Manchester United hjemme i Parken, men det flotte resultat var ikke nok til at gå videre fra gruppen.

I 2010/11-sæsonen var FCK igen at finde i det gode selskab, og i CL-gruppespillet stod man denne gang overfor russiske Rubin Kazan, græske Panathinaikos og det spanske storhold FC Barcelona. Med en sejr over Rubin Kazan, to sejre over Panathinaikos samt et uafgjort resultat hjemme mod Barcelona, kvalificerede FCK sig som det første danske hold til 1/8-finalerne, hvor engelske Chelsea [Internt Link] var for stor en mundfuld.

Succestræneren Solbakken

Ståle Solbakken er på mange måder synonym med FC Københavns mest succesfulde æra, og den norske succestræner har ligeledes en stor andel i FCKs flotte resultater i Europa. Fem nationale mesterskaber og en 1/8-finale i Champions League talte sit tydeligt sprog, og de flotte resultater sørgede da også for, at udenlandske klubber løbende havde øjnene rettet mod den københavnske klub.

Den udenlandske interesse drejede sig både om spillere, men også om holdets karismatiske træner. Efter den fantastiske 2010/11-sæson var Solbakkens tid i FCK overstået for denne gang. Den norske træner havde takket ja til jobbet som norsk landstræner, men Bundesligaklubben, 1. FC Köln ville det anderledes. Den tyske klub købte således Ståle Solbakken ud af kontrakten med det norske fodboldforbund, og Solbakken debuterede som træner for Köln med en sejr i pokalturneringen. I ligaen gik det dog ikke nær så godt, og efter en forfærdelig sæson blev Solbakken afskediget i april 2012.

Allerede måneden efter havde Ståle Solbakken dog en ny arbejdsgiver på plads – denne gang i England. Men heller ikke i Wolverhampton havde den norske træner resultaterne med sig, og i januar 2013 blev Solbakken afskediget i Championship-klubben. Fyringen var dog godt nyt for FCK-tilhængerne, for løverne var startet 2013/14-sæsonen ganske horribelt under den belgiske træner, Ariël Jacobs.

Jacobs havde sikret mesterskabet sæsonen inden, men i 2013/14-sæsonen formåede FCK ikke at vinde i de fem første kampe, og i stedet stod et velkendt ansigt klar i kulissen. Ståle Solkabben overtog atter trænersædet i FCK den 21. august 2013 og første i de følgende år københavnerholdet frem til tre danske mesterskabet og lige så mange sejre i pokalturneringen.

FCKs rivaler

Lige siden FCK blev en realitet i 1992, har klubbens største rivaler været Brøndby IF. Naboerne fra vestegnen har en stor og dedikeret fanskare, og stemningen er derfor ofte på kogepunktet, når de to klubber møder hinanden.

Københavnerderbyet er et tilløbsstykke for alle fodboldfans, uanset om kampen opleves på stadion eller foran fjernsynet, og der laves ofte kreative tifoer og lignende. I 2020/21-sæsonen mødtes holdene fire gange, hvor det blev til to sejre til hvert hold. FCK har ellers et markant overtag, når det kommer til indbyrdes kampe.

De seneste år er FC Midtjylland også blevet en betydelig rival, når det gælder mesterskabskampen. Ligesom FCK er FC Midtjylland et resultat af en fusion – i det midtjyske skete det mellem klubberne Ikast fS og Herning Fremad i 1999. Siden rigmanden Matthew Benham i 2014 blev hovedaktionær i FC Midtjylland, har den jyske klub også i højere grad været i stand til at matche FCK økonomisk, hvilket har gjort kampen mere ligeværdig.

Historiske spillere i FCK

FCK har haft mange store spillere. I 2014 deltog mere end 30.000 fans i en afstemning, der skulle kåre klubbens 11 bedste spillere gennem tiden. Der var mange oplagte navne at vælge imellem, og udvælgelsen var helt sikkert ikke let. Det københavnske ’all-star’-hold blev arrangeret i en 4-3-3-opstilling, hvor den internationale forsvarskæde blev udgjort af tjekkiske Zdeněk Pospěch på højre back og svenske Oscar Wendt på venstre back. Norske Brede Hangeland og danske Michael Gravgaard stod for det centrale forsvar.

Målmandsposten tog Johan Wiland sig af. Den svenske keeper spillede 192 kampe for FCK mellem 2009 og 2015, og var således en vigtig brik i succes-sæsonerne med mesterskaber og Champions League. På midtbanen var der fundet plads til den canadiske landsholdsspiller Atiba Hutchinson, en defensiv styrmand, i form at svenske Tobias Linderoth samt den tidligere danske landsholdsprofil, Christian Poulsen. Poulsen spillede blot 77 kampe for FCK – nogle af disse endda efter den nævnte afstemning – men var vellidt blandt klubbens dedikerede fans.

Angrebs-trioen blev udgjort af Jesper Grønkjær, der opnåede en fantastisk opblomstring efter hjemkomsten til Danmark og FCK i 2006. Inden da havde den hurtige og teknisk stærke kantspiller bl.a. været forbi Ajax, Chelsea og Stuttgart. Publikumsfavoritten Sibusiso Zuma skulle selvfølgelig også med på holdet, og det samme gjorde sig gældende for senegalesiske Dame N’Doye, der med 118 mål, er alle tiders mest scorende FCK-spiller. Afstemningen var dog lavet længe før Dame N’Doye gjorde comeback for FCK i 2018. Herefter spillede den nu aldrende angrebsstjerne for løverne indtil 2020.

Målscorerne: Møller og Jónsson

Udover de profiler, som blev valgt ud i fan-afstemningen, har FCK naturligvis også haft mange andre legendariske spillere. En af disse er den målfarlige angriber, Peter Møller, som spillede for FCK fra 1993 til 1995 og igen fra 2001 til 2005. Møller var med til at vinde to danske mesterskab med FCK (i 2003 og 2004), og spillede i alt 203 kampe for klubben. Han var kendt som en hårdtarbejdende og fysisk stærk boksspiller, der med 55 mål spillede sig ind i hjerterne hos FCK-tilhængerne. For de ægte fans vil trøjenummer 32 for altid være synonym med den høje angriber.

En anden målfarlig herre var den færøske angriber, Todi Jónsson. Igennem en årrække var Jónsson med 68 mål den mest scorende spiller i FCKs historie, inden han blev overgået af Cesar Santin og Dame N’Doye. Jónsson spillede for løverne fra 1997 til 2005, og var gennem alle årene en både arbejdsom og populær spiller. Han var med til at vinde det danske mesterskab tre gange og Landspokalturneringen to gange.

Et skandinavisk dream team

FC København har gennem mange år været den dominerende klub i Skandinavien, og det har således i perioder været muligt at hente nogle af nordens bedste spillere. Kigger man ned gennem tidligere sæsoners spillertrupper, er der da også mange danske, svenske og norske stjernefrø, der springer i øjnene.

Blandt de svenske spillere fandt Johan Wiland, Oscar Wendt og Tobias Linderoth alle vej til FCK-fansenes ’all-star’-hold, men der er naturligvis andre svenske profiler, der er værd at fremhæve. Det gælder f.eks. den svenske landsholdsangriber, Marcus Allbäck, som godt nok kom til København i karrierens efterår, men ikke desto mindre viste høj klasse i årene fra 2005 til 2008. Allbäck scorede imponerende 45 mål i 120 kampe, men særligt hans kampafgørende Champions League-scoring mod Manchester United i 2006 vil blive husket mange år endnu.

Kigger man på norske spillere, springer særligt midtbanespilleren Erik Mykland i øjnene. ’Myggen’ spillede blot 65 kampe for FCK, men dominerede midtbanen mod enhver modstander. Mykland lignede ikke den typiske professionelle fodboldspiller med sin afslappede indstilling og den lange hårpragt, men alle tvivlere måtte bøje sig i støvet for ’Myggens’ teknik og overblik. En anden norsk legende i FCK er naturligvis den to meter høje forsvarsklippe, Brede Hangeland, som også var blandt de 11 udvalgte til fansenes drømmehold.

FAQ

På hvilke enheder kan jeg live streame FCK?

Du har mulighed for at følge FCK live på både smartphone, tablet og computer. Når du ønsker at live streame FCKs kampe, kan du benytte bet365’s app eller se kampene direkte i webbrowseren. Hvis du har Chromecast eller Apple-TV, kan du ligeledes se kampen på dit tv.

Kan jeg live streame andre kampe og turneringer?

Hos bet365 har du mulighed for at følge med i en lang række turneringer og mesterskaber. Foruden FCK og Superligaen kan du bl.a. følge Champions League, Premier League, Bundesliga og Serie A. Du har også mulighed for at live streame aktuelle kampe indenfor tennis – f.eks. French Open – håndbold, volleyball og meget mere.

Kræver det et abonnement?

Det kræver ikke abonnement at få adgang til live stream hos bet365. Du skal blot have en konto, og sørge for at der står penge på din spilkonto (eller have placeret et odds på en sportsbegivenhed inden for 24 timer).

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk