News Nyheder:
100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER 100% velkomstbonus op til 1000 DKK - KLIK HER

Premier League – optakt runde 32

Den kommende runde 32 i Premier League er en smule decimeret denne weekend. Det skyldes afviklingen af semifinaler i FA Cup’en, hvorfor tre klubber fra Premier League ikke spiller ligafodbold. Det er de to Manchester-giganter, City og United, samt Brighton.

Den kommende runde 32 i Premier League er en smule decimeret denne weekend. Det skyldes afviklingen af semifinaler i FA Cup’en, hvorfor tre klubber fra Premier League ikke spiller ligafodbold. Det er de to Manchester-giganter, City og United, samt Brighton.

Runden starter fredag aften med Arsenal på hjemmebane og lukker med top fire-braget søndag aften. Her gæster Tottenham St. James Park i Newcastle. Men vi starter denne uges optakt på Emirates Stadium i London.

SE ALLE HØJDEPUNKTER FRA RUNDE 31 HER

ArsenalSouthampton

Foran 2-0 og i fremragende form måtte Arsenal til slut prise sig lykkelige for 2-2 på Anfield mod Liverpool. Det fulgte de op med at være foran 2-0 og i fremragende form mod West Ham for til slut at prise sig lykkelige for 2-2.

Det er første gang nogensinde i Premier League, at det nuværende førerhold har smidt to 2-0 føringer i træk. Er Arsenal ved at få gummiben? Sporene synes immervæk at pege i den retning, men skader i defensiven har også spillet en stor rolle.

Det vil være skidt timing at fortsætte med endnu en skuffelse her. I næste uge venter monster-mødet med Manchester City, der kan afgøre, hvor titlen skal placeres. Det vil gøre Arsenal godt at levere en overbevisende kamp mod Southampton, og de vil være lykkelige for at være hjemme på Emirates igen.

Her vandt de deres seneste fire kampe med 4-1, 4-1, 3-2 og 4-0. Southampton har blot opnået et point i fem kampe og ligner grangiveligt en nedrykker. Men de opnåede 1-1 i den omvendte kamp og hentede for nylig 0-0 på Old Trafford.

Liverpool skal følge op

Liverpool – Nottingham Forest

Det ene øjeblik spiller Liverpool utroligt godt. Nærmest som man så i hele sidste sæson. Det næste spiller de som en pose gylle. Første halvleg mod Arsenal var mere eller mindre hovedrystende dårlig. I anden halvleg så man det hold, som ikke er blevet dårligere end nummer tre i fire sæsoner i træk.

Mod Leeds United mandag aften så man i det mindste det samme Liverpool-hold i alle 90 minutter. De holdt et hårdt pres på hjemmeholdet hele kampen igennem. Gør man det, er Leeds-defensiven klar med spontane gaver, hvorfor Liverpool rustede sig til de sidste runder med en 6-1 sejr.

Vigtigt var det ikke mindst for Liverpool, at Salah fik scoret to og Diogo Jota også bød ind med en double. Det var portugiserens første scoring i et år og måske udløseren til en slutspurt for både ham og ”Pool”. Nottingham Forest er i krise. De kæmper godt, spiller også nydeligt, men der kommer ikke point på kontoen. Liverpool har revanche til gode og bør opnå den.

https://youtube.com/watch?v=a4m0NJIfFDU

Brentford – Aston Villa

Tag lige og kast et blik på formbarometeret, som fortæller os, hvem der har præsteret bedst over de seneste seks kampe i Premier League. Øverst finder du Manchester City som har gjort rent bord. I hælene på dem finder du Aston Villa, som nu er på fem sejre i træk. De har taget 22 af de seneste 24 mulige point!

De er med andre ord ”smoking hot”, ikke mindst anført af Ollie Watkins. Om det er Unai Emery, som har fundet noget i spydspidsen, som Steven Gerrard ikke kunne, eller manden bare er i form, så er han formidabel i øjeblikket. Watkins er på 12 scoringer i 13 kampe.

Brentford tager imod lørdag eftermiddag med tre nederlag i træk. Den dårligste stime i denne sæson. Mod et Villa-hold i denne sæson kan det meget nemt blive seks på stribe. ”The Villains” vandt den omvendte kamp 4-0 og er ikke blevet dårligere i mellemtiden.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE I PREMIER LEAGUE HER

Fire på stribe for ørnene?

Fulham – Leeds

I en hel måned lignede Fulham et hold, der var godt på vej til stranden. Med fem nederlag i træk tog de til Goodison Park og modbeviste alle påstånde om, at de har kørt sæsonen i garagen. Det viser sig, at ”The Cottagers” godt kan finde kampe uden topscorer Mitrovic.

For fjerde runde i træk skal de op imod en klub, der har ryggen mod muren i nedrykningskampen. Det kender Fulham alt til, her plejer de selv at ligge, men nu spiller de i stedet for en placering i top 10. Leeds ville ønske, at de kunne sige det samme.

Faktisk ville Leeds ønske sig mange ting, hvis de kunne. Ikke mindst en defensiv. For nu at sige det mildt, er det ikke godkendt, hvad Javi Gracia har fået ud af spillerne på det seneste. De blev smadret 5-1 af Crystal Palace og fulgte det op med at blive smadret 6-1 af Liverpool. På Elland Road!

Rasmuk Kristensen var i aktion mod Liverpool, og var dermed en del af problemet. Får han genvalg mod Fulham og kan Leeds lappe hullerne? De har nu indkasseret 20 mål i seks kampe. Det er normalt ikke sådan, man redder sig i Premier League.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE I BUNDESLIGAEN HER

Crystal Palace – Everton

Crystal Palace har indtil videre fået maksimal bonus ud af deres manager-skifte. Roy Hodgson synes at have frigivet nogle offensive kræfter hos ”The Eagles”, og hvem skulle nu have troet, at det var lige dét, han kunne? Men 1000 års trænererfaring lærer vel trods alt én et trick eller tyve.

Tre kampe har han stået i spidsen for, som har indbragt ni point. Han overtog Palace på en 12. plads. Der ligger de stadig, men nu er det en 12. plads, som har ni point til nedrykning. Vi kan roligt fastslå, at ”The Eagles” heller ikke i denne sæson forlader Premier League.

Det kan til gengæld meget vel overgå Everton for første gang siden 1951. Der blev hentet seks point i de første tre kampe under Sean Dyche. De efterfølgende otte kampe har også indbragt seks point. De hentede sæsonens største sejr i den omvendte kamp, da de vandt 3-0.

De led dog to store nederlag i deres seneste to besøg på Selhurst Park. Eftersom de er uden sejr i 13 udekampe og Crystal Palace synes gennemsyret af spillelyst, trækker der mørke skyer ind over ”The Toffees”.

Leicester – Wolverhampton

Lopetegui overtog Wolves på en sidsteplads med 10 point. Nu har de 34 point. Holdet var åbenbart ikke helt så dårligt, som Bruno Lage ville gøre dem til. Leicester håber på bare lidt af samme effekt ved et manager-skifte, men spørgsmålet er, om skiftet kom for sent? Der er kæmpepres på danskerklubben.

Top fire-duel på St. James Park

Bournemouth – West Ham

Ni point i fire kampe og senest en formidabel sejr over Tottenham har givet Bournemouth luft til nedrykningsstregen. Der er nu seks point ned til Nottingham Forest, som ligger tredjesidst. Det kan være al rigeligt for ”The Cherries”. West Ham er point efter Bournemouth med en kamp i hånden.

Newcastle – Tottenham

Newcastle har kun tabt fire kampe i Premier League i denne sæson. De er dog kun blevet gennemført udspillet én gang, og det skete mod Aston Villa i sidste weekend. Der skal svares igen og i processen kan de tage et enormt skridt mod en slutplacering i top fire. Der er tre point ned til Tottenham, som har spillet en kamp mere end Newcastle. Tottenham er uden sejr i seks udekampe og ligner under Stiellini på ingen måde en Champions League-deltager. De kommer under tungt pres på St. James.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk