bet365

Nordicbet

NordicBet er norsk ejet bookmaker og har altid haft stor fokus på det skandinaviske marked. NordicBet tilbyder en seriøs spil og betting service som gør det muligt at spille på blandt andet seriefodbold hvilket gør dem meget lokale i deres bets og gør dem attraktivt for kunder over hele Norden.

NordicBet har naturligvis andet end bare lokalt fodbold, de dækker alle europæiske ligaer i fodbold, NHL, NBA, NFL og masser af andre gode og attraktive spil muligheder. NordicBet er altid åbne over for dine ønsker og præferencer, når det kommer til et bestemt udvalg af spilmuligheder samt andre produkter Dermed sikrer NordicBet at du tilbydes de bedst mulige spil og den bedste service.

NordicBet tilbyder som mange andre bookmakere forskellige former for spil eksembelvis over/under, handicap spil, halvleg/fuldtid, resultat, første målscore osv.

NordicBet har høj opmærksomhed på at yde god kundeservice, så deres kunder er tilfredse. NordicBets Kundeservice er i flere afstemninger blevet kåret til en af branchens bedste og hurtigste.

NordicBet og deres kundeservice er døgnet rundt klar med en hurtig tilbagemelding enten over telefon eller e-mail.

Indbetalinger hos NordicBet kan foretages via kreditkort, bankoverførsel, Neteller og Moneybookers. Der er et mindre gebyr når man overføre penge til ens spilkonto  Udbetalinger hos NordicBet kan ske til bank, Neteller og Moneybookers.

Spilfiduser - Bookmaker Nordicbet

NordicBet har fået tildelt dansk licens pr 1 Januar 2012.

Spilfiduser kan varmt anbefale NordicBet som er er rigtig god bookmaker med masser af god service og gode spil muligheder og nu hvor de har fået dansk licens kommer de helt sikkert til at kigge endnu mere på det danske marked.

Facts mm.

Nordicbet giver en signup bonus på: 100 % ved indbetaling.

Min. kampe pr. spil: Singler
Min. indsats pr. spil: 1 DKK
Max. indsats pr. spil: Varierende
Max. gevinst pr. spil: 16875 EUR/dag, 33750 EUR/uge


Telefon: +372 669 18 10
E-mail: support@nordicbet.com


 

Få 1.000 DKK
ved sign-up netop nu

Gå til Nordicbet

 

Screenshots

Spilfiduser - Bookmaker Nordicbet

Spilfiduser - Bookmaker Nordicbet