Premier League – Optakt runde 22

Efter en runde med FA Cup, er der nu atter Premier League på programmet i den kommende weekend. Det starter fredag aften med et London-opgør og slutter søndag aften, også i London.

Chelsea – Fulham

Da Fulham i januar vandt 2-1 på Craven Cottage over Chelsea var det første sejr over naboerne siden 2006. Det stoppede en stime på syv sejre i træk af Chelsea. Fredag skal de blå fra Stamford Bridge forsøge at svare igen. Fulham scorede ikke i deres seneste tre udekampe mod Chelsea.

Everton – Arsenal

Everton er i kæmpe krise og forsøgte at hente Marcelo Bielsa ind som erstatning for Frank Lampard. De endte med Sean Dyche. Burnley-legenden får nu opgaven med at grave ”The Toffees” ud ad dyndet og holde dem i Premier League. Første opgave bliver mod ligaens tophold fra Arsenal. En kæmpe opgave.

Danskerklubben jagter nummer ni

Aston Villa – Leicester

Apropos Arsenal, så er det kun ”The Gunners”, der har hentet flere point i Premier League end Aston Villa. Altså hvis man kun tæller siden Unai Emery overtog managersædet fra Steven Gerrard. Leicester balancerer på kanten af knockout med kun ét point til nedrykningstregen. De har voldsomt brug for point.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE 10 KAMPE HER

Brentford – Southampton

Det samme har Southampton, men det vil kræve, at de bremser Brentford. Danskerklubben er oppe på otte ligakampe i træk uden nederlag. De har kun tabt til Arsenal på hjemmebane i denne sæson. Det er ingen skam, men det vil være en skam at tabe til Saints.

Brighton – Bournemouth

Fra Southampton ned til de to andre hold på Sydkysten, der præsterer i Premier League. Brighton og Bournemouth spiller Sydkyst-derby og det er med førstnævnte i storform. Videre i FA Cup og kun fem point fra Tottenhams femteplads. Det vil være en stor overraskelse at se Bournemouth stække ”The Seagulls”.

Manchester United – Crystal Palace

En endnu større overraskelse vil det være, hvis Manchester United sætter point over styr mod Crystal Palace. Ten Hags tropper er oppe på 11 hjemmesejre i træk i alle turneringer. Marcus Rashford kan slet ikke holde op med at score, og Palace er uden sejr i 2023.

PL TALK: NEWCASTLE ER PÅ REKORDJAGT

Wolverhampton – Liverpool

Det er kun en halv måned siden, at Liverpool vandt 1-0 ude over Wolverhampton. Det var dog i FA Cup. Hvor man nu er slået ud, så Liverpool kommer altså ikke til at forsvare deres pokaltitler fra 2022. Det lugter af en ny tæt kamp på Molineux. ”Ulvene” har ikke lyst til at ryge tilbage under nedrykningsstregen.

Højbjerg og co. på revanchetogt

Newcastle – West Ham

Newcastle har sat en ny klub-rekord og nu jagter de en Premier League-rekord. Hvilken rekord, kan du høre om i videon, der er link til her på siden. West Ham vil forsøge at bremse ”The Magpies” og deres ny-indkøb Anthony Gordon. ”Hammers” har stærkt behov for at lægge afstand til bundplaceringerne.

Nottingham Forest – Leeds

Nottingham Forest har i deres seneste 10 ligakampe kun tabt til Arsenal og Manchester United. Og begge på udebane. Det er der mange hold, som gør i denne sæson og det er ingen skam. Leeds har kun slået Liverpool på udebane i denne sæson. De får det svært på City Ground.

Tottenham – Manchester City

Tottenham havde Manchester City på krogen, da de mødtes for nylig i en udsat kamp på Etihad. Manchester City opfangede advarslen og sprællede nok til at slippe af krogen efter pausen. Skal de holde trit med Arsenal, der lige har vundet hos Spurs, skal der hentes tre point i London.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk