News Nyheder:
England vs Danmark - Gratis væddemål med Bet365 - KLIK HER England vs Danmark - Gratis væddemål hos Bet365

Premier League – optakt runde 33

Den kommende runde 32 i Premier League er en smule decimeret denne weekend. Det skyldes afviklingen af semifinaler i FA Cup’en, hvorfor tre klubber fra Premier League ikke spiller ligafodbold. Det er de to Manchester-giganter, City og United, samt Brighton.

Den kommende runde 33 i Premier League er med fuld plade for alle 20 klubber. Runden er spredt ud over tre dage og åbner tirsdag aften i Wolverhampton for at lukke torsdag aften i London. Rundens helt store og altoverskyggende kamp er selvfølgelig titelopgøret på Etitad Stadium. Arsenal er på besøg hos Manchester City.

Wolves – Crystal Palace

Med deres 10 point i fire kampe har Crystal Palace ikke spillet sig matematisk ud af nedrykningskampen. Men de har opnået så nydeligt et forspring, at de umuligt ender blandt de nederste tre. Det kan Wolves stadig gøre, de har seks point til stregen efter nederlaget i lørdags hos Leicester.

På papiret har ”ulvene” altså klart mest på spil, men Palace har ikke tænkt sig frivilligt at stoppe den positive stime, de har fundet ind i. Defensiven ser ud til at fungere og offensiven har, bortset fra i lørdags, været tændt. Wolves er advaret.

Leeds – Leicester

Det var en monsterkamp Leicester spillede i lørdags, hvor de viste store nosser efter Wolverhamptons føringsmål. Endnu en monsterkamp venter tirsdag aften, hvor Leeds skal forsøge at få sat prop i hullet. Det vælter ind med mål og på det helt forkerte tidspunkt af sæsonen.

Leeds har indkasseret 20 mål på syv kampe. Heraf 11 i deres seneste to hjemmekampe, og Leicester har bunkevis af offensive kræfter, der kan nakke en så gavmild defensiv. Spørgsmålet er, om Leicesters egen defensiv kan holde tæt?

Aston Villa – Fulham

Aston Villa fik stoppet deres sejrstime mod Brentford, men ikke deres stime af kampe uden nederlag. Den er nu oppe på ni og de er kun to point efter Tottenham. De var 14 point efter Tottenham, da Unai Emery overtog managersædet hos ”The Villains”.

Det er et monsterarbejde, han har gjort på Villa Park, men det er også et fantastisk arbejde Marco Silva har præsteret med Fulham. Begge klubber kan spille uden pres, hvilket burde kaste en underholdende omgang fodbold af sig. Og ikke mindst målrig.

SE SPILFORSLAG TIL ALLE KAMPE I PREMIER LEAGUE HER

Nottingham Forest – Brighton

Det helt store spørgsmål her bliver, om Brighton kan rejse sig efter søndagens enorme skuffelse? Det er ikke hver dag, man kun er et brændt straffespark fra sin første cup-finale i 40 år. De kan stadig nå europæisk fodbold, men kan de hive sig op ved hårrødderne?

Nottingham Forest viste mod Liverpool på Anfield, at de har offensiven til at tage chancerne. De har også behov for at tage chancerne, hvis de skal hive sig over stregen. Og det skal ske hjemme, da de intet henter på udebane.

West Ham – Liverpool

Liverpool kommer fra to kampe i træk, der har kastet ni mål af sig. Så betyder det måske ikke helt så meget, at der er gået tre ind på noget værre sjusk. Omvendt møder de i West Ham en klub, der er i voldsomt offensivt hopla med fire mål i begge deres seneste to kampe.

”The Hammers” er i færd med at rive sig fri af nedrykningskampen og har åbnet hul på seks point. Det er ikke mere, end det igen hurtigt kan lukkes, men giver samtidig ”luft” nok til, at presset ikke hviler helt så tungt. Denne offensiv kan godt gøre ondt på Liverpools defensiv.

Chelsea – Brentford

London-opgør og vel det nærmeste Brentford kommer et lokalbrag. Selvfølgelig er der mange London-opgør, men en duel mod Chelsea betyder vist lige dén smule ekstra. Chelsea har indtil videre tabt alle kampe under Frank Lampard.

Brentford har gode minder fra turen til Stamford i sidste sæson, hvor de sejrede 4-1. Chelsea er ikke blevet bedre i mellemtiden, snarere tværtimod og de må have en stak spillere, som efterhånden kan have voldsomt svært ved at sætte sig op til sæsonens sidste kampe.

Manchester City – Arsenal

Rundens største kamp. Uden konkurrence. Arsenal har smidt seks point på tre kampe, hvorfor Manchester City nu ville føre Premier League, hvis de vinder de to kampe, de har i hånden i forhold til Arsenal. Og så kommer denne duel oven i.

Taber Arsenal her, bliver det svært for Gunners at komme igen. Og taber er lige præcis, hvad de har for vane mod Manchester City. To gange alene i denne sæson. 10 gange i de seneste 10 møder i Premier League. Men alle serier stopper selvfølgelig på et tidspunkt…

SÅDAN GIK DET SIDSTE GANG, ARSENAL MØDTE MAN. CITY I PREMIER LEAGUE

Everton – Newcastle

God fornøjelse med at tage imod Newcastle lige nu! Det kan blive voldsomt svært for Everton at stække vingerne på ”The Magpies”. De var højt-flyvende søndag eftermiddag mod Tottenham, der ganske enkelt aldrig er blevet fejet så meget ud af St. James’ Park, som de blev søndag.

Lige så elendige Tottenham var, lige så stærke var Newcastle, hvis top fire-placering ikke kommer i fare nu. Det kan Evertons Premier League-status til gengæld, for ”The Toffees” er tilbage under stregen. De har ikke fulgt op på den gode start under Sean Dyche og der trækker dystre skyer over Goodison.

Southampton – Bournemouth

Hvorfor ligger Southampton sidst i Premier League? Det spørgsmål kunne man endnu engang stille sig selv efter fredagens drama mod Arsenal. Det gør de selvfølgelig, fordi de eksempelvis ikke kunne fastholde en føring på 2-0 og 3-1 mod ”The Gunners”.

Men hvordan kan de spille så godt og så ligge sidst? De fik 0-0 ude mod Manchester United, de opnåede 3-3 mod Tottenham. De har slået Manchester City, de har taget point fra Arsenal to gange nu i denne sæson. Og alligevel er de vej i The Championship. Tager de Bournemouth med sig?

Det er endnu en monster-kamp i bunden af Premier League, der venter i denne runde. Hjemmeholdets pointtnød er klart størst, men Bournemouth vil gerne lige svare igen på den sviner, de blev udsat for søndag eftermiddag. En sådan defensiv opvisning vil også koste point mod Saints.

SE ALLE HØJDEPUNKTER FRA RUNDE 32 I PREMIER LEAGUE

Tottenham – Manchester United

Se for hårdt prøvede Tottenham-tilhængere var søndagens ydmygelse i Newcastle alligevel ny. At være bagud 5-0 efter 21 minutter, når man er i spil til en fjerdeplads, det trods enhver form for pinligt. Nok er Newcastle gode, men det hævder tabellen også, at Tottenham er.

Det går lidt bedre hjemme end ude, men det går ikke godt mod de øvrige tophold. Det gør det så heller ikke for Manchester United. De har spillet fem udekampe mod hold fra den bedste halvdel og tabte alle fem. Hvem er mindst svag torsdag aften?

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk