News Nyheder:
Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag til hele weekenden i frisk OddsAvis Finaler, finaler, finaler - 22 spilforslag her

Fra Yussuf til Delaney: 16 danskere i 1. Bundesliga – få overblikket her

Den første var Yussuf Poulsen i RB Leipzig, mens den senest ankomne er Thomas Delaney. Efter sit lejemål med TSG Hoffenheim, er der nu 16 danskere på kontrakt i den tyske 1. Bundesliga i sæsonen 22/23.

Et par af disse er et par unge talenter, der er tænkt som fremtidige prospekter. Ingen af disse får endnu spilletid i den bedste række i denne sæson men samler i stedet værdifuld erfaring.

Et andet lignende stortalent er udlejet til FC Nordsjælland i netop forsøget på at få mere spilletid. Flere får til gengæld endog meget regelmæssig spilletid. Få et overblik over danskerne og hvilke klubber, de repræsenterer lige her.

Optakt til forårssæsonen 2023 i 1. Bundesliga

Det største kontingent af danskere finder man i den sydtyske klub Hoffenheim. Her har Kasper Dolberg sluttet sig til Robert Skov og Jacob Bruun Larsen samt senest Thomas Delaney.

I Union Berlin har de to målmænd på kontrakt i form af Frederik Rønnow og Jakob Busk Jensen. Der er indtil videre kun spilletid til sidstnævnte, når førstnævnte er ukampdygtig. Også den anden klub i Berlin, Hertha, har en dansk keeper i form da Oliver Christensen.

10 år i Tyskland

I RB Leipzig finder vi ”The Grand Old Man” i tysk fodbold, hvad danske spillere angår. Yussuf Poulsen har efterhånden været at finde i Leipzig i 10 år. Så længe har Kristian Pedersen ikke været i FC Köln, og han får heller ikke meget spilletid.

Jonas Wind er på kontrakt i Wolfsburg. Det samme er Jesper Lindstrøm i Eintracht Frankfurt med hvem, han i 2022 vandt Europa League-turneringen. Hos Mainz har de en dansk cheftræner i form af Bo Svensson. På grønsværen har klubben Marcus Ingvartsen i offensiven.

Hos Borussia Mönchengladbach løber det unge talent Oscar Luigi Fraulo rundt og forsøger at vænne sig til livet i Tyskland og tysk fodbold.

Hos Augsburg spiller Mads Pedersen en fast rolle i defensiven, og ved Weser-floden får Jens Stage masser af spilletid hos Werder Bremen, mens Nikolas Nartey kæmper for det samme i VfB Stuttgart.

Du finder spilforslag til kampe i 1. Bundesliga lige her på spilfiduser.dk.

Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk