Tour de France stilling

Er du klar til dette års Tour de France? Tour de France 2023 bliver skudt i gang lørdag d. 1. juli, hvor starten går i spanske Bilbao. Under de 21 Tour de France etaper kan der ske meget i det samlede klassement. Derudover er der også kampen om bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen

Hvem tror du løber med sejren i det samlede tour-klassement? Følg stillingen i Tour de France tæt her på siden. Vi opdaterer stillingen i touren fra første til sidste etape. 

Se Tour de France-stillingen 2023

Vi følger tour-stillingen tæt under hele cykelløbet. Vi samler derfor tour-klassementet til dig her, hvor du løbende kan følge med, hvem der har førertrøjen, bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen. 

Da touren for 2023 endnu ikke er gået i gang, kan vi heller ikke dele tour-stillingen endnu. Lige så snart dette års Tour de France starter, bliver oversigten opdateret med stillingen for Tour de France 2023.  

Du kan læse om holdene i Tour de France 2023 her

Lige så snart deltagerne for Tour de France 2023 bliver offentliggjort, opdaterer vi siden, så du kan få det fulde overblik over, hvilke danskere du skal holde øje med i feltet og i Tour de France-stillingen.

Læs alt om vores Tour de France odds. 

Hold dig opdateret på Tour de France-stillingen fra første til sidste etape

Vi står klar til at følge klassementet for Tour de France allerede fra startskuddet i Brest og hele vejen til afslutningen i Paris. Her hos Spilfiduser kan du holde dig opdateret. Derudover kommer vi også med spiltips til, hvilke ryttere og hold der er værd at holde øje med under dette års Tour de France.

Hvem tror du kommer til at skille sig ud i klassementet for Tour de France 2023? Odds på Tour de France her.*

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk