Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Tour de France stilling

Er du klar til dette års Tour de France? Tour de France 2021 bliver skudt i gang d. 26. juni, hvor starten går fra Brest. Under de 21 Tour de France etaper kan der ske meget i det samlede klassement. Derudover er der også kampen om bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen

Hvem tror du løber med sejren i det samlede tour-klassement? Følg stillingen i Tour de France tæt her på siden. Vi opdaterer stillingen i touren fra første til sidste etape. 

Se Tour de France-stillingen 2021

Vi følger tour-stillingen tæt under hele cykelløbet. Vi samler derfor tour-klassementet til dig her, hvor du løbende kan følge med, hvem der har førertrøjen, bjergtrøjen, pointtrøjen og ungdomstrøjen. 

Da touren for 2021 endnu ikke er gået i gang, kan vi heller ikke dele tour-stillingen endnu. Vi har derfor inkluderet stillingen fra Tour de France 2020 her. Lige så snart dette års Tour de France starter, bliver oversigten opdateret med stillingen for Tour de France 2021.  

Lige så snart deltagerne for Tour de France 2021 bliver offentliggjort, opdaterer vi siden, så du kan få det fulde overblik over, hvilke danskere du skal holde øje med i feltet og i Tour de France-stillingen.

Læs alt om vores Tour de France odds. 

Hold dig opdateret på Tour de France-stillingen fra første til sidste etape

Vi står klar til at følge klassementet for Tour de France allerede fra startskuddet i Brest og hele vejen til afslutningen i Paris. Her hos Spilfiduser kan du holde dig opdateret. Derudover kommer vi også med spiltips til, hvilke ryttere og hold der er værd at holde øje med under dette års Tour de France.

Hvem tror du kommer til at skille sig ud i klassementet for Tour de France 2021? Odds på Tour de France her.*

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad