Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Benjamin Benjamin 4 dage, 8 timer siden.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #4805
  Benjamin
  Benjamin
  Deltager

  Hejsa

  Jeg har kigget nærmere på kampene i Champions League tirsdag den 12 februar 2019 :

  Roma møder hjemme på Stadio Olimpico FC Porto, og det er et Roma hold som heldigvis er kommet langt bedre med i Serie A igen efter et par mindre gode kampe, de er lige nu nummer 6 efter de fik endnu en sejr over bundproppen Chievo, og dermed er de stadigvæk i spil til 4 pladsen og næste års Champions League.

  FC Porto som kun spillede uafgjort i deres sidste runde i den hjemlige liga, og indtager lige nu en plads som nummer 1 og med Benfica lige i nakken, de er langt fra sikker på endnu et mesterskab og derfor skal der både prioriteres Liga og Champions League.

  Det er to hold der er meget lige på papiret, jeg vil så mene at FC Porto godt kan leve med et mindre nederlag her og så afgøre det i egen hule, derfor er mit spil en Roma sejr.

  Roma – Porto 1 odds 2,10

  Den anden kamp er et topbrag hvor Manchester United hjemme møder PSG, og en kamp som bare for 6-8 unger siden var givet på forhånd nemlig med en PSG sejr, men der er sekt en del hos United og derfor en kamp som er helt lige. PSG uden Cavani og Neymar hvilket giver det store spørgsmål hvem skal lave deres mål ?

  Mit bud er er kampen ender uafgjort

  Manchester United – PSG uafgort odds 3,20

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.