Spilforslag 18. etape Tour de France

analyse

Spilforslag 18. etape Tour de France

 

 
Spilforslag 18. etape Tour de France

 

Vi fik en vild afslutning på 17. etape af Tour de France, hvor en ny frygtindgydende stigning Col de la Loze så dagens lys i Tour-sammenhæng med voldsomt stejle stigningsprocenter. 

Nu venter endnu et slag i bjergene, og der er flere hårde bjerge på menuen på 18. etape, hvor der er to scenarier i spil. Et stort udbrud eller en spurt mellem favoritterne. Vi er klar med spilforslag til dagens etape!

Primoz Roglic vinder 18. etape til odds 12.00 Bet365

Roglic har mange gange i dette løb været storfavorit til etapesejren, men faktisk har den suveræne slovener blot fået en enkelt etapesejr i årets Tour. Vi kunne godt forestille os et scenarie, hvor Jumbo-Visma går benhårdt efter etapesejren og derfor vil holde et evt. udbrud i kort snor. Desuden er den sidste stigning meget svær. Vi snakker altså en stigning med 11,2 procent i stigningsprocent over 6,2 kilometer. Derefter venter en kort nedkørsel, inden der igen kommer en stigning, der ikke er kategoriseret. Til sidst går det dog nedad ind mod mål. Roglic er både en af feltets absolut bedste, når det går opad, men han er faktisk også en glimrende nedkører, hvorfor man sagtens kan forestille sig et scenarie, hvor Roglic forsøger at sætte sine konkurrenter. Hele odds 12.00 på Roglic denne gang synes virkelig godt betalt. 

 

Langskuddet: Alejandro Valverde vinder 18. etape til odds 19.00 Bet365

Før Touren begyndte troede vi aldrig, at vi skulle anbefale at spille på den aldrende og 40-årige gamle Alejandro Valverde. Men den stærke spanier bliver bare ved med at levere varen. Det er ganske enkelt imponerende at se, hvordan han har siddet sammen med favoritterne indtil få kilometer før mål. Senest i går sad han længe med på Col de la Loze. Vi ved, at Valverde elsker afslutninger som denne. Han er lynhurtig i en spurt, hvis det skal afgøres mellem favoritterne i en mindre gruppe. Han har godt nok mistet lidt af sin topfart i en spurt fra tidligere, men ikke desto mindre er han stadig lynhurtig i en spurt i en mindre gruppe. Derudover er Valverde måske manden, der skal redde Movistars Tour de France. Godt nok har de Enric Mas, der ligger godt til i klassementet, men en beskeden 8. plads i klassementet og ingen etapesejre indtil nu, det er ikke godt nok af Movistar. Derfor tror jeg måske, at de vil gå benhårdt efter denne etape, og her er Valverde et godt bud. Så tør man satse lidt mere, så spiller man på Valverde i dag. 

Primoz Roglic slår Tadej Pogacar til odds 2.00 hos Bet365

Duellen over dem alle i årets Tour. Roglic mod Pogacar. De to slovenere har gang i deres egen landskamp, og på 17. etape kom Pogacar til kort og tabte tid til Roglic, der dermed udbyggede sin føring i den samlede stilling. Nu venter der en etape, hvor der igen er lagt op til en direkte duel mellem de to. Faktisk kan det ende med, at det ender i en spurt, hvor de to skal spurte mod hinanden om sejren. Mon ikke Roglic har tænkt sig at få skovlen under sin ladsmand, som han har tabt til hele to gange i en direkte duel om etapesejren. Begge er lynhurtige i en spurt, men indtil nu er det Pogacar, der har været den stærkeste i spurterne mod Roglic. Til gengæld så Pogacar også træt ud på 18. etape, og måske luften er ved at gå ud af ballonen for den unge talentfulde slovener? I hvert fald tror vi på, at Roglic denne gang slår Pogacar og til odds 2.00 er det fint betalt.

Valentin Madouas slår Marc Soler til odds 1.57 hos Bet365

Madouas har været et af de eneste højdepunkter for FDJ, der har skuffet fælt indtil nu i årets Tour. Der er to grunde til, at Madouas burde slå Soler her. For det første er Madouas langt bedre kørende for tiden end Soler, og faktisk blev han flot nummer 15 på gårsdagens etape og sad med længe hos favoritterne. Derudover kan Madouas gå med i udbrud, og rammer han udbruddet, så er han også stærkere end Soler. Solers håb er dog imidlertidig, at han også rammer udbruddet, for gør han ikke det, så kommer han næppe til at spille en rolle på etapen. Alt i alt ser vi bare, at Madouas er stærkere end Soler, og han synes også at være mere holdbar. 

Guillarme Martin slår Damiano Caruso til odds 2.10 hos Bet365

Den her duel kan gå begge veje. På gårsdagens etape var Caruso bedre end Martin, og det lader til, at den stærke italiener er i sit livs form. I hvert fald klatrer han bedre end nogensinde før. Alligevel har vi valgt at gå med G. Martin simpelthen pga. det højere odds. Martin ved vi kæmper for sit klassement. Han lå længe godt til og var faktisk oppe på 3. pladsen og øjnede måske et muligt podie. Han fik dog en kæmpe nedtur, da han led et stort tidstab på en af årets store bjergetaper, og derfor er han placeret på en beskeden 11. plads i klassementet. Mon ikke han vil gøre alt, der står i hans magt for at komme ind i top 10 igen? Det tror vi på, og vi tror på, at han angriber på denne etape og derfor kan han sagtens slutte bedre end Caruso, der skal være oppasser for sin kaptajn Mikel Landa endnu engang. 

 

 

Bedste hilsner

Cykelekspert hos Spilfiduser

 

NY Youtube kanal “Penge I Banken” – Se DAGENS spilforslag KLIK HER

 

Bookmaker bonus

100% op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK

100% op til 1000 DKK

100% op til 1000 DKK

100% op til 500 DKK

Op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK

Op til 1000 DKK freebet

100% op til 500 DKK

100% op til 1000 DKK

NYHED indenfor betting

Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

Manchester United.svg

Hviderusland

vs.

Albanien

Fidus / Odds-forslag​

Betting-site (link)​