Manchester United

VS

VS

Udfald: Manchester United vinder kampen

21:00 - 15. februar, 2019

PSG

 

Dagens fidus finder vi i Champions League hvor Manchester United hjemme på Old Trafford får besøg af PSG som er uden Neymar

 

 

Få 1000 DKK i BONUS hos Bet365 – klik her

 

Manchester United har fået et helt nyt liv og et hold der spiller med glæde og passion, det er en sand fornøjelse at se hvordan en træners påvirkning kan motivere spillerne så meget, Ole Gunnar Solskjær en mand der i den grad har fået Manchester United tilbage på sporet og ligner mere og mere en mand der overtager trænerjobbet i klubben. I Premier League er de nu helt med omkring den vigtige 4 plads og som det ser ud nu vel favorit til at nappe den, Manchester United har gjort det super flot i den hjemlige liga nu gælder det PSG i Champions League og et United hold som vel ikke kan møde de franske mestre på et bedre tidspunkt hvor man er uden Neymar og der er stor tvivl omkring Cavani.

PSG suveræne i den hjemlige franske liga og et hold der ikke er tvivl om at mesterskabet falder i deres retning igen, Champions League er noget helt andet, og over flere år har man set et PSG hold ikke været super skarpe når de møder de andre store hold i Europa, hertil er den daglige modstand for blød og de bliver ikke presset nok. Men ingen tvivl om at PSG er et klasse mandskab og har flere andre meget spændende spillere, de skal så ud og vise at de kan stå for presset og levere et godt udgangspunkt inden der er retur opgør.

Vi tror lidt at Manchester United rider på en bølge af succes og kan efter vores mening godt lave et pænt resultat her især med det fravær PSG har i dag, vi spiller en smal sejr til Manchester United.

 

Spilfiduser´s dagens fidus på kampen : Manchester United vinder kampen

 

Odds 2,37 spillet hos Bet365

 

Spil på Wolves – Newcastle hos Bet365

 

null

Dagens Double

Klik her for at læse mere

null

Dagens Triple

Klik her for at læse mere