Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Fulham byder velkommen til Leicester i Premier League den kommende mandag på Craven Cottage.

Fulham går ind til runde 35 som nummer 10 i Premier League tabellen med 45 point på kontoen. Med 34 runder bag dem har Leicester samlet 30 point, hvilket giver dem en placering som nummer 16 i stillingen.

Fulham kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur nul gange.

Leicester vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 17 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.7 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

Fulham har vundet 13 sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League. Fulham lukkede mål ind i deres foregående 10 kampe på stribe.

Leicester kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som 20 nederlag i Premier League. Leicester kiksede med at holde buret rent i deres seneste 19 kampe.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk