News Nyheder:
Ramte odds 12 i midtugen! OddsAvisen har 22 friske spil til weekendens VM-kampe Ramte odds 12 i midtugen! OddsAvisen klar til VM

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

PSG – Real Madrid 1.70 – 2.05

Forholdsvis sikkert videre fra gruppespillet via en 2. plads. Vandt ingen af deres 3 på udebane, Brugge og RB Leipzig, i august 20 bankede de Leipzig med 3-0 i semi i CL, her heldige med 2-2 på udebane. I oktober 19 smadrede de Brugge 5-0 på udebane. City var langt bedre i gruppespillet.

Real… 5 sejre, et choknederlag til Sheriff…vinder iskoldt begge møder med Italiens mesterhold, Inter, begge til nul. Gør det fremragende i La Liga og har en solid føring. Kan de holde den frem til februar kan de fokusere fuldt ud på disse to kampe med PSG.

Real i en outsider-rolle, den køber jeg ind på.

Sporting – Manchester City 7.00 – 1.10

Tabte 3 kampe i gruppespillet, kun ét andet hold formåede at gå videre med 3 nederlag. Går videre via 2 sejre over Beisktas. Der viste sig gruppespillets ringeste hold, eneste med 6 nederlag. Og så en meget flot hjemmesejr over Dortmund.

Viser igen i denne sæson fremragende form i Portugal, imponerende når de nu har haft CL ved siden af, det er ikke en dobbeltbelastning disse spillere er vant til. Ikke i CL i hvert fald.

Men City…vinder gruppen foran PSG og endda med råd til at tabe i sidste runde, fordi førsteplads var sikret. De er et formidabelt mandskab og med portugisere i truppen, der kan hente noget inside om Sporting, hvis det skulle være.

Nægter at tro, at City ryger ud her.

Inter – Liverpool 4.00 – 1.22

Inter er videre fra gruppespillet for første gang siden 2012, godt arbejde, og de klarer sig også godt i Serie A, hvor de godt nok også er forsvarende mestre, men også mistede træneren og holdets største profil, anfører og topscorer inden sæsonen. Det er altså sammen godt, men vi kigger stadig på, at de går videre via 3 sejre i 6 gruppekampe og det mod Sheriff og Shaktar. Scorede ikke mod Real Madrid, gruppens bedste hold.

Liverpool…første engelske hold, der vandt alle 6 gruppekampe! De gjorde ellers hvad de kunne for at sætte point over styr i de sidste 2 kampe, 1. plads, roterede voldsomt i startopstillingen, ikke mindst i udekampen mod Milan, som de ufatteligt nok stadig vandt. Og netop DERFOR er det svært ikke at tippe Liverpool. Milan er involveret i mesterskabskampen i Serie A, toppede ligaen da de mødte Liverpool og kunne ikke engang få point mod et helt reservehold.

Der var 6 kampe mellem PL og Serie A i gruppespillet og det gav 4 sejre til PL og kun 1 nederlag. Eneste hage, Africa Cup.

Liverpool videre

Salzburg – Bayern M. 7.00 – 1.10

Salzburg for første gang videre fra gruppespillet, så ingen skam at Brøndby røg ud til dem. Endda med afstand til et nærmest fast top 4 hold i La Liga som Sevilla. Men helt ærligt. Hvad skulle argumentet være for, at de også slår Bayern ud?

BM fører vanen tro Bundesligaen, urørlige i gruppespillet med 6 sejre af 6 mulige. Mødte Salzburg i gruppespillet i 2020, vandt 3-1 hjemme og 6-2 ude. Måske er Salzburg blevet bedre, mere erfarne, men Bayern er ikke blevet dårligere.

Bayern videre

Villarreal – Juventus 2.50 – 1.50

Villarreal – vindere af EL, nummer 2 efter Man. United, som de tabte begge kampe til i gruppespillet. Har været direkte middelmådige i La Liga indtil nu i denne sæson, men kan måske indhente noget af det tabte i tiden op til jul og frem til KO-kampene mod Juve. Henter 4 point fra Atalanta i gruppespillet, bla en stærk udesejr i sidste runde. Atalanta har slået Juve i løbet af efteråret på udebane.

Juve…blev savet komplet midt over af Chelsea i London, men vandt alle øvrige kampe, så de toppede gruppen alligevel. Belønningen er et opgør mod de forsvarende EL-vindere. De har ikke haft et stærkt efterår i Serie A, tværtimod, men har så til gengæld virket meget fokuserede i CL.

Altså…det oplagte valg er jo selvfølgelig Juve, men det var de også i 2020, hvor de mødte Lyon, og de var det i særdeles i 2021, hvor de mødte Porto og røg ud. Oddset frister ikke på Juve og så må jeg jo gå den anden vej.

Villarreal videre

Chelsea – Lille 1.25 – 3.75

Lille deltog i gruppespilet i 19 og vandt ikke en eneste kamp. Var blandt I gruppe med Sevilla, som de også var denne gang, hvor de kom tilbage og vandt deres gruppe. Flot comeback, og bestemt ikke nogen nem gruppe. Har kostet i Frankrig, hvor de får travlt med at høste point, så de igen kan kvalificere sig til CL inden, de skal spille KO kamp her.

I 2019 var de også i gruppe med Chelsea, tabte begge kampe. Ufatteligt nok lykkedes det Chelsea at smide 1. pladsen i gruppen væk, selvom de smadrede Juventus 4-0 undervejs i en kamp, hvor de var totalt overlegne. De har en træner, der har ført sit hold i finalen i 2 sæsoner i træk. Truppen er kun blevet stærkere siden finalesejren.

Chelsea videre

Atletico Madrid – Manchester United 2.20 – 1.61

Atletico var heller ikke i denne sæson imponerende i gruppespillet og går videre med bare 7 point. De har heller ikke i Spanien holdt samme niveau i denne sæson som i sidste sæson, hvor de vandt mesterskabet. Deres seneste 8 kampe mod PL, 6 nederlag og kun 1 sejr.

United… på trods af alle deres problemer i løbet af efteråret lykkedes det alligevel at toppe en hård CL-gruppe, ikke mindst takket være CR7, der igen viste sine ufattelig scoringsevner. Vandt begge møder i gruppen mod Villarreal, repræsentant for La Liga. De bliver ikke dårligere under RR

United videre

Benfica – Ajax 3.50 – 1.28

Benfi eneste hold sammen med Atleti der går videre med blot 2 sejre. Til gengæld eneste hold, der går videre med minus 2 mål i målscore. Ja, de blev savet over af Bayern og tog fuldt ud vare på, at de mødte Barca på det rette tidspunkt. Respekt for det. Men holder det mod Ajax?

Benf blev i sidste sæson sejlet agterud af Sporting i den hjemlige og netop Sporting mødte Ajax 2 gange i gruppespillet og vandt 5-1 ude og 4-2 på hjemmebane. Så Portugals bedste hold blev totalt massakreret af Ajax. Det taler ikke ligefrem Benficas sag.

Ajax var sindssygt imponerende i gruppespillet, hvor også Dortmund blev kørt over og de vandt alle 6 kampe for første gang. De stopper ikke her.

Ajax videre

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.