Spilfiduser Find dagens aktuelle
spilforslag her
Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: Bet365

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

UEFA Nations League er en turnering for europæiske fodboldlandshold, der fik sin debut i september 2018, hvor den til en vis grad erstatter venskabskampe. De 55 deltagende landshold fordeles i fire divisioner, kaldet League A, League B, League C og League D, hvor League A indeholder de højest rangerede hold, mens League D indeholder de lavest rangerede hold. Ny turneringsstruktur 2020/21: League A, B og C: 4 grupper med 4 hold. League D: 1 gruppe med 4 hold og 1 gruppe med 3 hold. I League A vil de fire gruppevindere kvalificere sig til slutspillet i form af en final 4-turnering bestående af semifinale og finale, hvor spillestedet udpeges af UEFA’s eksekutivkomite.[6] I de øvrige divisioner vil gruppevinderne rykke op i den ovenliggende division, mens fire hold fra alle divisioner (undtaget League D), vil rykke ned i den underliggende division.[2] I den første udgave af turneringen (2018/2019) blev holdene rangeret efter UEFA’s rangliste for landshold pr. 15. november 2017, hvorefter rangereringen i de efterfølgende udgaver afgøres efter førnævnte op- og nedrykning.[4] Turneringen vil blive spillet hver andet år, således at gruppespillet spilles i efteråret i lige år og slutspillet i League A vil blive spillet om sommeren i ulige år. Trofæet, der tildeles vinderen af turneringen, blev afsløret af UEFA’s præsident Aleksander Čeferin i forbindelse med lodtrækningen til første udgave af turneringen. Det vejer 7,5 kg og måler 71 cm i højden. Trofæet er fremstillet af sterlingsølv.[8] Ved samme lejlighed blev også turneringens hymne afsløret. Den er en blanding af klassisk og elektronisk musik. Teksten er sunget på latin af koret fra operaen i Lausanne.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad