Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Chelsea håber, at lynet slår ned to gange, da ”de blå” skal op imod Real Madrid i kvartfinalerne. I sidste sæson mødtes holdene i semifinalen, hvor en 2-0 hjemmesejr på Stamford Bridge sikrede den samlede succes på 3-1. Og resten er, som de siger, historie. N’Golo Kanté var drivkraften bag den triumf, idet han blev Man of the Match i begge kampe.

Men der er grund til at passe på en anden franskmand, nemlig Karim Benzema, der var i storform mod Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalen. Chelseas overraskende 4-1-nederlag til Brentford i lørdags afsluttede en ubesejret stime, der strækker sig tilbage til midten af ​​januar. Fraset nederlaget på straffespark til Liverpool i Liga Cup-finalen.

Thomas Tuchel nægter dog at gøre et drama ud af det, og har heller ikke råd til det, da Real Madrid kommer til Stamford Bridge allerede onsdag aften. En gentagelse af sidste års semifinale, og forvent at se Chelsea forsøge at kvæle deres modstandere med større energi og jagte en så stor føring som muligt forud for den anden kamp.

Real Madrid sætter deres lid til talismanen Karim Benzema, der returnerede i weekenden mod Celta med en scoring i lørdags. Franskmanden missede 4-0-nederlaget til Barcelona; det faktum, at han lagde sig på samme antal mål Alfredo Di Stéfano som klubbens tredjemest scorende spiller med 216 mål, understreger anførerens betydning.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.