Dagens Video

Spilles hos: Unibet

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Der er 15 hold tilbage i Europa League og ikke 16, fordi Spartak Moskva er blevet smidt ud. I det følgende skal vi se nærmere på et vinderspil til turneringen og til slut kommer jeg med tre bud på, hvor jeg ser den største værdi ligge. Barcelona Først og fremmest Barcelona. Måske under deres værdighed at spille med i EL, når man ligesom synes, at ens DNA indeholder CL, men et eller andet powermove over så at ryge over i EL og rent faktisk vinde lortet. En slags SÅ KAN I lære det! Det har Atletico Madrid gjort 2 gange. Med tilgangen af Aubemeyang USTYRLIG form, vælter mål ind, og ikke kun A, så måske Xavi er ved at få styr på tropperne? Real Madrids forspring er for stort i La Liga, pokalturneringen er de slået ud af. Top 4 skal de nok lande i i Spanien, så kan rigeligt bruge kræfter på denne turnering og hvorfor ikke vinde et trofæ? Møder G i næste runde, den måske på papiret svageste modstander, de kunne blive parret imod. Når man banker Napoli 4-2 på udebane i sidste EL-kamp har man vist sine intentioner. Sevilla Spanske klubber vundet 11 af 18. 6 af dem har Sevilla stået for, så de skal ALTID tages alvorligt i EL. og der er en ganske særlig grund til at satse på dem i denne sæson. Finalen spilles på deres eget stadion. Hvem pokker vil ikke gerne have muligheden for et internationalt trofæ på sit eget stadion?! Siden 2011 har de kun to nederlag på eget græs i denne turnering. Begge var mod spansk modstand. De er det eneste hold, der har været i stand til at følge med Real Madrid i La Liga i denne sæson. Med deres erfaring på den internationale scene, deres åbenlyse kvaliteter og en finale på hjemmebane skal de prøves af. Real Betis Klar outsider, men de har gang i en forrygende sæson og spørgsmålet er kun, om de har gabt over mere end de rent faktisk kan håndtere i sidste ende. De ligger nummer 3 i La Liga, kan have spillet sig i pokalfinalen, når du ser denne video og så lige klaret et europæisk gruppespil ved siden af. Det er deres uden konkurrence bedste sæson i mands minde og selvfølgelig helst finalen på eget stadion, men det skulle næppe genere dem at tage pokalen på lige præcis deres ærkefjenders stadion. Er det gal en hån, det ville være.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.