Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Rampelyset er på både Getafe og Celta Vigo, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Coliseum Alfonso Perezpå onsdag.

Det er ikke sådan, at Getafe ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 14 mål imod, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Celta Vigo er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Celta Vigo præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Getafe er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til 15 nederlag i La Liga i denne sæson.

Celta Vigo kigger på ti sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i La Liga.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk