Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Liverpool sad tungt på kampen mod Villarreal allerede i første halvleg, men ”The Reds” gik et gear op i 2. halvleg. To mål på tre minutter kort efter pausen dræbte kampen og gav Liverpool en 2-0 føring inden returkampen.

Fra Sadio Mané scorede kampens andet mål var der tale om skadesbegrænsning for Villarreal. Enhver, der kender denne klub vil være meget påpasselige med at afskrive dem, men oddsene er imod dem. De præstede kun ét skudforsøg i den omvendte kamp.

De to vigtigste tvivlsspørgsmål er Raúl Albiol, Unai Emerys mest erfarne spiller, og Gerard Moreno, deres chef i angrebet. Chancerne ser pæne ud for, at begge bliver klar til at spille, men hvordan er formen?

Der var en meget stærk følelse af såret stolthed efter den første kamp. ”Den gule ubåd” har noget at bevise og selvfølgelig også nå en første Champions League-finale. Det vil dog kræve en næsten mirakuløst drejning at forhindre Liverpool i at nå en tredje finale på fem sæsoner.

Jürgen Klopp var i stand til at hvile en række stamspillere under lørdagens 1-0-sejr i Newcastle og vil sandsynligvis have en tæt på fuld trup at vælge imellem. Tyskeren satser på en festlig aften for de røde.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad