Dagens Video

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Liverpool sad tungt på kampen mod Villarreal allerede i første halvleg, men ”The Reds” gik et gear op i 2. halvleg. To mål på tre minutter kort efter pausen dræbte kampen og gav Liverpool en 2-0 føring inden returkampen.

Fra Sadio Mané scorede kampens andet mål var der tale om skadesbegrænsning for Villarreal. Enhver, der kender denne klub vil være meget påpasselige med at afskrive dem, men oddsene er imod dem. De præstede kun ét skudforsøg i den omvendte kamp.

De to vigtigste tvivlsspørgsmål er Raúl Albiol, Unai Emerys mest erfarne spiller, og Gerard Moreno, deres chef i angrebet. Chancerne ser pæne ud for, at begge bliver klar til at spille, men hvordan er formen?

Der var en meget stærk følelse af såret stolthed efter den første kamp. ”Den gule ubåd” har noget at bevise og selvfølgelig også nå en første Champions League-finale. Det vil dog kræve en næsten mirakuløst drejning at forhindre Liverpool i at nå en tredje finale på fem sæsoner.

Jürgen Klopp var i stand til at hvile en række stamspillere under lørdagens 1-0-sejr i Newcastle og vil sandsynligvis have en tæt på fuld trup at vælge imellem. Tyskeren satser på en festlig aften for de røde.