Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

To af de bedste hold i Europa, hvis ikke de to bedste i verden, ligger nu stort set side om side i jagten på førstepladsen.

Anført af Jurgen Klopp og Pep Guardiola, muligvis de to største managers i verden, står vi igen i et  fascinerende opløb om, hvem der bliver engelske mestre.

Liverpool har jagtet Manchester City i månedsvis, og sidstnævnte så på et tidspunkt så ud, som om de allerede havde godt greb om titlen.

Liverpool er dog nu kun et point efter Guardiolas tropper og har en bedre målforskel, som kan ende med at blive den afgørende faktor.

Kapløbet om titlen i Premier League mellem Liverpool og Manchester City ser ud til at kunne gå helt til målstregen igen. Det gjorde det seneste i 2019, hvor begge leverede den vildeste afslutningsstime af resultater og City blev mestre med 98 point mod Liverpools 97.

At man kan blive nummer 2 med 97 p vil til evig tid stå som noget vanvittigt. Vinder begge parter alle resterende kamp, slutter de på 97 og 96 p. så vi kan ende med noget lignende. Hvis altså…

Manchester City går næppe i panik; deres trup er dyb og rig på kvalitet, og de ved, at de har styrken til at afvise Liverpools udfordring og beholde Premier League-trofæet.

Men hvor bliver ligatitlen vundet og tabt? Vi har gennemgået begge holds resterende kampe og samlet deres resultater i de omvendte kampe for at se, om det kan give et indblik i, hvem der kan løfte Englands største titel indenfor fodbold.

City er de forsvarende Premier League-mestre, og når vi ser på, hvordan de klarede sig i de omvendte kampe i deres kommende kampe, er det let at se hvorfor.

De tabte kun point mod kun et af de hold, de skal møde i ligaen inden sæsonens afslutning, og det er Liverpool selv.

Hvis de gentager deres resultater, ender de sæsonen på 95 point ud af maksimalt 97.

Nøglekampen står naturligvis mod Liverpool, men de har hjemmebanefordel og det kan en stor rolle på dagen.

Andre spændende kampe kan vise sig at blive selve opløbet i slutningen af sæsonen.

Først mod et forbedret Newcastle-hold, efterfulgt af et Leeds-hold, som kan involveret i en nedrykningskamp og derfor har brug for point på Elland Road.

Derefter West Ham på udebane, som sandsynligvis stadig vil være med i et tæt kapløb om europæiske pladser, før Steven Gerrards Aston Villa venter på sidstedagen. Der er ikke noget, han ville elske mere end at forære sin tidligere klub den titel, han aldrig var i stand til at vinde.

Manchester City

Burnley (U) – Vinder, 2-0

Liverpool (H) – Uafgjort, 2-2

Wolves (U) – Vinder, 1-0

Brighton (H) – Vinder, 4-1

Watford (H) – Vinder, 3-1

Leeds (U) – Sejr, 7-0

Newcastle (H) – Vinder, 4-0

West Ham (U) – Vinder, 2-1

Aston Villa (H) – Vinder, 2-1

Præcis samme resultater, eller udfald, som i første kamp, henter de 95 point.

Og så selvfølgelig Liverpool og lad os se på deres serie

Liverpool

Watford (H) – vinder, 5-0

Man City (U) – uafgjort, 2-2

Aston Villa (U) – vinder, 1-0

Manchester United (H) – vinder, 5-0

Everton (H) – vinder, 4-1

Newcastle (U) – vinder, 3-1

Tottenham (H) – vinder, 2-2

Southampton (U) – vinder, 4-0

Wolves (H) – vinder, 1-0

PRÆCIS samme udfald, 23 point, 92 point og altså andenpladsen

Ser ud til at være mere tricky opgør undervejs, uagtet at de vinder alt, hvad de rører ved i øjeblikket.

De har altså ikke vundet seneste 4 mod City, City har heller ikke tabt hjemme i PL med Pep som manager.

Der er altså fordel Manchester City, som kan spilles til odds 1.44 som mester lige nu. Hvilket stadigvæk vil være et fremragende tillæg, hvis man spillede de 7.65 på Liverpool, jeg foreslog i januar.

Efter at have måttet vente 30 år på deres seneste titel, drømmer Liverpool om at hente to Premier Leagues på tre sæsoner.

Ligesom City tabte de ikke en eneste af de omvendte kampe til de hold, der venter dem inden afslutningen af sæsonen.

Men de spillede to uafgjort mod Citys ene remis, så i deres resterende 10 kampe ville de hente 26 point fra de sidste 30 mulige, hvis de altså gentager deres resultater.

Det ville efterlade dem på 92 point, hvorefter City vinder titlen på 95, hvis alt altså falder ud, som det gjorde tidligere. Men sådan fungerer fodbold heldigvis ikke.

Liverpool rejser til udekampen mod Manchester City med bunkevis af selvtillid og momentum. Og drømmen om fire titler i samme sæson lever stadig.

En ulempe kan være, at Liverpool har tre af de ”seks store” tilbage at spille imod, mens City kun skal møde Liverpool.

Liverpools sæsonafslutning indeholder også kampe mod deres største rivaler, Everton og Manchester United. Begge opgør står dog på Anfield.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.