Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Sidste sæsons guld- og sølvvindere brager sammen på Brøndby Stadion søndag aften. Det er første gang, siden Niels Frederiksen stod og blafrede med sit allerede ikoniske skilt “Keep attacking”. Det er sølv-vinderne fra FC Midtjylland, der har fået den suverænt bedste start på sæsonen. Mestrene fra Brøndby er til gengæld stadig på jagt efter den første sejr.

De gode folk hos Brondby.com har endnu engang leveret et stærkt stykke arbejde i forhold til den forestående kamp. Vi har tilladt os at låne lidt af deres fremragende materiale.

Vinkler om kampen

Brøndby IF har mødt FC Midtjylland 68 gange i Superligaen, hvor statistikken hedder 25 sejre til Brøndby IF, 20 uafgjorte og 23 nederlag samt en målscore på 108-98 set med Brøndby IF’s øjne.

Der er scoret i 33 ud af 34 Superligakampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion. Kun i fire af de 34 hjemmekampe mod FC Midtjylland har Brøndby IF ikke formået at score. Brøndby har scoret først i 34 af opgørene Ud af de 68 tidligere Superligakampe mod FC Midtjylland har Brøndby IF scoret først i 34 tilfælde, hvilket har resulteret i 19 sejre, 11 uafgjorte og fire nederlag. Omvendt har FC Midtjylland scoret kampens første mål i 32 tilfælde, hvilket har givet Brøndby IF seks sejre, syv uafgjorte og 19 nederlag.

Brøndby IF’s hjemmebanestatistik mod FC Midtjylland i Superligaen lyder på 34 kampe, hvilket har resulteret i 17 sejre, otte uafgjorte og ni nederlag. Målscoren er i Brøndby IF’s favør og lyder på 66-42. Masser af mål Der er ikke scoret mindre end to mål i hver af de seks seneste Superligakampe mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion. Gennemsnittet for disse seks kampe lyder på knap fire mål pr. kamp, 13-10, og det er blev til to sejre til hver klub samt to uafgjorte.

Brøndby IF har scoret seks af klubbens otte mål i denne sæson i 1. halvleg, fordelt ligeligt med to mål pr. kvarter. FC Midtjylland har scoret knap halvdelen af deres mål, seks ud af 13, i kampens sidste halve time. Uhre og Hedlund Brøndby IF’s topscorer, Mikael Uhre, har scoret tre mål mod FC Midtjylland i Superligaen, hvoraf et af målene var for SønderjyskE. Hans angrebskollega, Simon Hedlund, har ligeledes scoret tre mål mod FC Midtjylland, og begge spillere var blandt målscorerne i Brøndby IF’s seneste kamp mod FC Midtjylland i maj 2021.

Slimane kan runde 50 kampe Anis Slimane kan spille sin Superligakamp nr. 50 for Brøndby IF, hvilket 107 spillere har gjort før ham. Han vil i givet fald være den spiller, der har fået færrest spilleminutter frem mod 50 kamps-jubilæet. Brøndby er ubesejret på datoen Brøndby IF er ubesejret i Danmarksturneringen på kampe afviklet den 29. august. De fire tidligere kampe på denne dato er endt med to sejre og to uafgjorte, senest i 2010 hvor det blev til 3-3 mod Lyngby BK.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Nye Expekt

Velkomstbonus

Spil dig til 1000 kr. freebet
18+, regler & vilkår gælder*, Spil ansvarligt, Rofus.nu, StopSpillet.dk