Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Nok er Holland en stærk fodboldnation, men at lukke tre mål ind allerede før pausen, mindede om en sjælden offday for det danske landshold i de seneste snart mange år. Der skal svares igen og dristigere gamblere end jeg, går direkte på et-tallet. Efter en monster-serie af kampe uden nederlag har Danmark nu tabt to kampe i træk. Vi skal tilbage til efteråret 2015 for at finde tre nederlag i træk.

Hent 500 kr. i velkomstbonus fra ComeOn her: https://www.spilfiduser.dk/bookmaker/…

Wales kvalificerede sig torsdag til en eventuel playoff-finale om en VM-billet, og det var deres ottende kamp i træk uden nederlag. Har de frivilligt lyst til at opgive denne stime, selvom vi snakker venskabskamp? Tjekkiet tabte deres semifinale i Sverige efter 120 minutters fodbold. Jeg tror, at de vil skrubskide denne venskabskamp en lang march.

I januar 2010 mødte Ghana og Nigeria hinanden ved de afrikanske mesterskaber. Ghana vandt 1-0. I oktober 2011 mødtes de i en venskabskamp, der sluttede 0-0. I januar 2014 mødtes de ved African Nations Championship og spillede 0-0. I fredags mødtes de i den første playoff-kamp og spillede 0-0. Tør nogen af dem satse tirsdag aften?

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.