News Nyheder:
500 kr. risikofrit på Bayern - FCK - se her 500 kr. risikofrit på Bayern - FCK

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

FC Midtjylland:

Sandhedens time er oprunden for FC Midtjylland. Hvis ikke resultaterne flasker sig i denne runde, kan holdet have udspillet sin rolle i Europa League i denne sæson. Sørger FCM selv for at vinde over SC Braga, lever håbet for videre avancement endnu, uanset hvad der sker i Røde Stjernes opgør mod Ludogorets. Sætter FCM omvendt point til, samtidig med at Røde Stjerne vinder, er løbet kørt. Vicemestrene går dog ind til kampen med en usædvanligt dårlig ”stime” bag sig. De har nemlig tabt de to seneste kampe i streg. Det var ikke sket siden marts måned. Til gengæld vandt FCM den seneste Europa League-kamp mod netop Røde Stjerne. Anfører Erik Sviatchenko blev skadet i landsholdspausen, men var med i weekendens nederlag mod Brøndby IF. Også den brasilianske angrebsduo Marrony og Junior Brumado er ifølge klubben fuldt kampdygtige. Daniel Høegh er til gengæld ikke vendt tilbage fra sin skadespause.

FC København:

FC København definerer sig selv bedre end et Conference League-hold, og den bedste måde at underbygge det på er ved at skabe gode resultater i turneringen. Det har løverne gjort, og torsdag kan holdet sikre sig førstepladsen. Det sker, hvis FC København som ventet slår Lincoln Red Imps, og opgøret mellem Slovan Bratislava og PAOK ikke finder en vinder. FC København besejrede senest PAOK med 2-1 på udebane, og så længe Jess Thorups tropper har været 11 mand på banen, har de ikke for alvor været i problemer i indeværende gruppespil. Kevin Diks var ikke med søndag mod AGF, og han er tvivlsom til torsdagens opgør, som i øvrigt ikke byder på et gensyn med stortalentet Roony Bardghji, der forførte FCK-fansene i sin debut. Svenskeren er ikke spilleberettiget i Conference League. Carlos Zeca er ude med en skade.

Brøndby:

Pilen har peget en vej for Brøndby IF i de seneste måneder, og det er opad. Klubben fra den københavnske Vestegn er det mest formstærke hold i Superligaen, hvor de ikke har vundet seks af deres seneste syv kampe, og hvor de senest slog topholdet FC Midtjylland på udebane. Samtidig fik de senest point i Europa League på hjemmebane mod Rangers. Brøndby har endnu ikke vundet en kamp i Europa i denne sæson, og de er sidst i deres gruppe, men de er dog ikke helt elimineret inden de sidste to kampe. De er blot to point fra Sparta Prag og Rangers på henholdsvis anden- og tredjepladsen. En tredjeplads vil endvidere være nok for Brøndby for også at spille i Europa i foråret, da den vil sikre en plads i Conference Leagues knockoutspil. Til kampen mod Lyon råder Niels Frederiksen over et mere eller mindre skadesfrit hold. Kun Rasmus Wikström er skadet. Til gengæld har Jens Martin Gammelby ikke været i truppen til de seneste kampe.

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.