Find dagens aktuelle spilforslag her Se aktuelle spilforslag

Dagens Video

Spilles hos: ComeOn

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Kort Analyse

Vi er nået til finalen i UEFA Conference League, hvor italienske AS Roma skal op imod hollandske Feyenoord fra Rotterdam. Kampen finder sted på Air Albania Stadium i Tirana, den første internationale finale, der spilles i Albanien. Kick-off er onsdag aften kl. 21.00.

Det har været lidt af en ujævn tur for Roma at nå finalen, hvor de kun har vundet halvdelen af ​​deres foregående 10 kampe op til finalen onsdag. De har tre hjemmesejre og to ude. De spillede syv udekampe i alt i Conference League i denne sæson og tabte to gange undervejs.

Begge nederlag kom i Norge mod Bodø/Glimt. I sidste runde af den italienske Serie A sikrede de sig en billet til Europa i næste sæson. Nu har de øjnene rettet mod et europæisk trofæ, deres første siden Inter-Cities Fairs Cup i 1961.

Feyenoord har allerede spillet 18 kampe i Conference League i denne sæson og tabte kun én gang på vejen til finalen. De er ubesejrede i 12 kampe efter at have scoret en overflod af mål. Ikke mindst af Cyriel Dessers, turneringens topscorer med 10 mål indtil videre.

De blev nummer tre i den hollandske sæson bag giganterne Ajax Amsterdam og PSV Eindhoven. De præsterede kun ét clean sheet i deres seneste 11 kampe i denne turnering. Passende nok var det så i semifinalen mod Marseille. De vandt Mesterholdenes Europa Cup i 1970, de har to gange vundet UEFA Cuppen, i 1974 og 2002. De sigter nu mod at tilføje endnu en pokal til kabinettet.

Månedens Bookmaker

Her finder du vores favorit bookmaker.

LeoVegas
Spil for 1000 Kr. Og få 1000 Kr.​
Hent bonus!

Kun for nye spillere bosat i Danmark | 18 + | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk
Min. indbetaling og indsats på 100 kr til odds 1,80 for at få dit freebet. Maks freebet op til 1000 kr.
F.eks. Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr. Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet. Bonus aktiveres ved indbetaling under “min tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Nyeste spilforslag fra Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.
Gruppe A
Dato og tidspunktKampSpillested
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad
15. januar 2021
Kl. 20:30
FC København - Brøndby IFNy administrativ hovedstad