News Nyheder:
500 kr. risikofrit på Bayern - FCK - se her 500 kr. risikofrit på Bayern - FCK

Dagens Video

Reklamelink | 18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse: ROFUS.nu

Vil du se andre gode fiduser?

Kort Analyse

Grækerne er ikke vant til at tabe, men det gjorde de sidste i uge i Herning, og derfor er PAOK under pres før returkampen torsdag aften. I mellemtiden har holdet også smidt point i den hjemlige liga, hvor det søndag blot blev 0-0 mod Aris Saloniki.

PAOK er imidlertid væsentligt forstærket i torsdagens kamp i forhold til det omvendte opgør på dansk jord. Midtstopperen Giannis Michailidis er tilbage efter tre kampes karantæne, og den græske ligatopscorer Jasmin Kurtic er retur efter at have siddet i coronakarantæne.

Begge spillere var med, da PAOK i november mødte FC København på hjemmebane, og ved den lejlighed vandt løverne 2-1, så FC Midtjylland har trods alt fået syn for, at grækerne er til at have med at gøre – også med Michailidis og Kurtic på holdkoret.

Opgøret mod FC København er det eneste, PAOK har tabt på hjemmebane i denne sæson i europæisk sammenhæng.

Hjemmeholdet er uden angriberen Chuba Akpom.

FC Midtjylland:
Der skal andre boller på suppen hos FC Midtjylland, end der var i søndagens forårspremiere i Superligaen. Her tabte midtjyderne 0-2 på hjemmebane til AaB, og dermed startede 2022 rigtig dårligt i Superliga-regi.

Det skal Bo Henriksen og co. naturligvis forsøge at glemme og udelukkende hæfte sig ved det fine udgangspunkt, holdet har med til Grækenland efter 1-0-sejren i sidste uge. Det betyder, at FC Midtjylland kan indlede kampen afventende og lade PAOK foretage de første skaktræk.

Hvis man skal grave noget positivt ud af nederlaget mod AaB, så er det, at FC Midtjylland-spillerne fik yderligere 90 minutter i benene efter vinterpausen, og det kan være særdeles brugbart torsdag aften, hvor holdet risikerer at skulle i omkamp.

FCM var uden Gustav Isaksen mod AaB, men ulvene håber at have ham klar til torsdagens opgør. Henrik Dalsgaard er blevet far, så han er i første omgang blevet i Danmark, men Bo Henriksen udelukker ikke, at forsvarsspilleren kan rejse til Grækenland og komme i aktion.

Karantæner:
PAOK: Ingen
FC Midtjylland: Ingen

Bud på startopstillinger:
PAOK (4-2-3-1): 
Paschalakis – Lyratzis, Ingason, Michalidis, Sidcley – Schwab, Kurtic – Zivkovic, Augusto, Mitrita – Colak

FC Midtjylland (3-5-2): Olafsson – Høegh, Sviatchenko, Juninho – Andersson, Evander, Oneydika, Charles, Dyhr – Isaksen, Brumado

Følg vores sociale medier:

Nyeste spilforslag fra
Penge I Banken

Følg med i vores bedste spilforslag på YouTube, hvor Jacob Hansen guider dig gennem aktuelle storkampe med de bedste spilforslag til hver kamp.